Epoxy

Hygiënische epoxy coatings in de keuken aanbrengen

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een gietvloer of epoxyvloer in de keuken aan te brengen. Epoxy wordt niet alleen gebruikt om de vloer waterdicht te maken, u kunt het materiaal ook op een keukenblad toe te passen om een extra glans aan te brengen of om ervoor te zorgen dat het keukenblad eenvoudige schoongemaakt kan worden. Epoxy coatings worden gevormd wanneer een combinatie van chemicaliën reageert met verharders. Ze worden gekenmerkt door duurzaamheid, sterkte en slijtvastheid. Epoxy kan worden gebruikt in vloeren voor bijvoorbeeld sportfaciliteiten, scholen, restaurantkeukens en ook in particuliere woningen.

Gietvloer in de keuken aanbrengen

Er zijn een aantal manieren om een doe het zelf gietvloer in een keuken toe te passen. Meestal wordt er gekozen voor een doe-het-zelfpakket van een webshop zoals Epoxywinkel.nl. Hierin zitten alle benodigdheden om zelf aan de slag gaan met het gieten van een vloer. Epoxy coatings zijn beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren die u kunt kiezen om het interieur van uw keuken aan te vullen. Bovendien geven epoxy coatings een glanzende afwerking aan de vloer die de helderheid van de ruimte verhoogt.

Het keukenblad bewerken met epoxy

Epoxy keukenbladen en werkbladen zijn uitgegroeid tot een echte trend onder doe-het-zelvers die op zoek naar goedkope werkbladen of creatieve manieren om hun badkamer en keuken stijl te updaten zonder al te veel geld uit te geven. De resultaten kunnen absoluut geweldig en uniek zijn, maar zowel de voordelen als de nadelen van epoxy aanrechtbladen moet goed worden overwogen alvorens u begint.

Ook geschikt voor commerciële keukens

In commerciële keukens spelen vloeren een cruciale rol. Het is een veeleisende ruimte die er goed uit moet zien en op een hoog niveau moet presteren. Met stampende voeten, constante blootstelling aan vuil, slijpende apparatuur en vaak morsen, kan uw keukenvloer, en de coatings die deze beschermen, uiteindelijk een waardevolle investering zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *