Baklijst

Schilderijlijst op maat voor jouw canvas

Hou je van schilderen en verdient jouw kunst een eigen plekje aan de muur? Dan zijn er verschillende manieren om het canvas aan de muur te hangen. Uiteraard kun je na het aflakken het canvas met een spijker aan de muur bevestigen. Dit zorgt echter vaak voor een kale, onafgewerkte uitstraling en dat komt je schilderij uiteraard niet ten goede. Een canvas inlijsten is ook mogelijk. Echter, de meeste fotolijsten zijn niet geschikt voor het dikke canvasdoek. Een schilderijlijst kan dan de oplossing zijn. Door je canvas in te lijsten, krijgt jouw schilderij de aandacht die het verdient en heb jij je eigen werk stijlvol aan de muur hangen.

Waarom je canvas inlijsten?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om je canvas in te lijsten. Een schilderijlijst kent namelijk veel voordelen. Zo zorgt een schilderijlijst ervoor dat jouw canvas één geheel vormt met de rest van het interieur. Je schilderij of canvas krijgt een stijlvolle uitstraling. Een schilderijlijst heeft een L-vormig profiel en vormt als het ware een bak. In deze bak wordt het canvas geplaatst, waardoor het lijkt alsof het schilderij zweeft in de lijst. Hierdoor krijgt het schilderij een ruimtelijke uitstraling. Schilderijlijsten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je ziet ze dan ook in vele kleuren, materialen en formaten. Vaak zijn dit wel de standaarduitvoeringen. De lijstenspecialist kan echter voor je een schilderijlijst op maat maken. Zo heb je een lijst die perfect past om jouw canvas.

Waar kun je schilderijlijsten op maat kopen?

Ben je op zoek naar een passende schilderijlijst, maar is het canvasdoek van een afwijkend formaat? Dan is een standaardformaat lijst geen optie. Maatwerk is dan gewenst. Niet overal is het mogelijk een schilderijlijst op maat te bestellen. Je dient je te wenden tot de specialistische lijstenmaker. Zij werken met zorg aan je schilderijlijst en zorgen ervoor dat de lijsten naadloos om het canvasdoek passen. De schilderijlijsten worden daar met zorg vervaardigd en netjes en strak afgewerkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *