Wissellijst

Muur decoreren? Ga voor de wissellijst

Houd jij ervan je interieur zo nu en dan eens te restylen? Vind jij het ook zo vervelend om steeds naar dezelfde wanddecoratie te kijken? Heb jij ook een heleboel foto’s liggen die eigenlijk een plekje aan de muur verdienen? Dan biedt een wissellijst de oplossing. Met deze lijsten kun je zelf snel en eenvoudig je mooiste herinneringen inlijsten en later weer veranderen. Zo heb je telkens weer wat nieuws aan de muur.

Foto’s brengen je terug naar het moment

Mooie momenten, maar ook bijzondere of juist verdrietige gebeurtenissen, leggen we vast door middel van foto’s. Vaak blijven deze foto’s op je fototoestel staan, in je telefoongeheugen opgeslagen of op de computer bewaard. Zo nu en dan kijken we de foto’s weer eens door, maar daar blijft het bij. Dat is uiteraard erg jammer. Waarom laten we deze mooie momenten niet afdrukken en hangen we deze prominent tegen de muur? Teveel foto’s die je graag terug wilt zien? Dan laat je gewoon meerdere foto’s afdrukken en plaats je deze in een wissellijst. Is het tijd om de foto om te wisselen? Dan maakt een wissellijst dat enorm eenvoudig, zonder dat de foto daar schade bij oploopt.

Andere afbeeldingen in wissellijsten plaatsen

Naast foto’s maken wissellijsten het ook mogelijk om posters of bijvoorbeeld kindertekeningen in te lijsten. Als jij het prettig vindt je muur zo nu en dan eens anders aan te kleden, dan kan dit dus de oplossing bieden. Met een andere afbeelding aan de muur creëer je direct een heel andere uitstraling en sfeer. Zo hang je de ene week de mooiste kiekjes van je vakantie op, terwijl je de andere week juist de foto’s van je kinderen inlijst.

Een praktisch en stijlvolle oplossing

Niet alleen is een wissellijst erg praktisch. Ook zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Zo kun je wissellijsten kopen van hout of kunststof, maar zijn er ook aluminium wissellijsten te koop. De lijsten zijn ook in verschillende kleuren en formaten te koop, wat betekent dat er altijd wel een stijlvolle oplossing voor jouw interieur te vinden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *