Hanglampen in alle soorten en maten en voor ieder interieur

In elk huishouden vind je er wel minimaal één terug, de hanglamp. Hanglampen zijn vooral functioneel. Het is prettig dat je tijdens het dineren kunt zien wat je eet. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld aan het puzzelen of diamond painting aan het doen bent, is een goed licht boven de tafel erg prettig. Hanglampen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, kleuren, modellen en prijzen. Echter is een hanglamp de laatste jaren al lang niet meer enkel functioneel. Het is ook een eyecatcher in jouw woning. Een lamp die mag opvallen en de aandacht mag trekken. Een die precies past bij de rest van je interieur en waar je steeds weer plezier van hebt als je ernaar kijkt.

Maar hoe vind je nu precies die hanglampen voor in jouw woning?

Juist omdat je geen keus hebt uit drie soorten hanglampen maar uit ontelbare modellen is het kiezen van de juiste verlichting geen makkelijke opgave meer. Welke hanglamp past er nu precies bij jouw interieur? Start je zoektocht door te kijken waar de lamp komt te hangen. Een hanglamp boven de eettafel heeft een andere functie dan die boven de keukentafel of salontafel. Kijk dan ook direct naar de vorm van de tafel waar de lamp boven komt te hangen. Boven een ronde tafel bijvoorbeeld is het mooier om een ronde hanglamp te plaatsen. Heb jij een rechthoekige tafel, kies dan voor een lamp in dezelfde vorm. Daarbij is ook de afmeting van belang. Wanneer je een grote tafel hebt, maar een kleine lamp, dan zal niet de hele tafel optimaal belicht zijn. Dit kan lastig zijn wanneer je bijvoorbeeld met het hele gezin een spelletje wil spelen of aan het kaarten bent.

Filter de juiste hanglamp uit het enorme assortiment

Wanneer je weet welke functie de hanglamp heeft die je zoekt en ook welke vorm deze moet hebben dan zoekt het al een stuk makkelijker in dit enorme assortiment. Stel jouw nieuwe hanglamp moet dimbaar zijn en minimaal 50 centimeter breed om de gehele tafel goed te kunnen verlichten. Dan kun je deze eisen invoeren in het filtersysteem van de webshop. Daarbij kies je ook direct de kleuren die jou aanspreken, bijvoorbeeld zwart, metaal, koper en rood. Wanneer je nu op zoeken klikt verschijnen enkel die hanglampen die passen bij jouw eisen. Er vallen er dus al een hele hoop af waardoor je keuze makkelijker wordt.

Ben jij op zoek naar een unieke hanglamp?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe hanglampen dan heb je waarschijnlijk al het een en ander rondgekeken maar nog niets gevonden anders zou je dit artikel niet lezen. Vermoedelijk valt jouw keus niet op het standaard assortiment wat vele lampenwinkels aanbieden. Je bent op zoek naar een unieke hanglamp. Eentje die je niet bij ieder huishouden ziet hangen maar die wel perfect past bij jouw stijl interieur. Heb jij dan al gekeken bij de lampen die ontworpen zijn door beginnende designers? Ken jij de pluimen hanglamp van Umage Eos, de Petite Friture met zijn prachtige schaduwen of de industriële Clava Dine hanglamp?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *