Handige tuingereedschappen & benodigdheden

Wanneer je een voor- of achtertuin hebt weet je ongetwijfeld dat je deze goed moet onderhouden. Wanneer dit niet gedaan wordt zal de tuin overtijd gaan verloederen wat natuurlijk slecht is voor het aanzicht van je woning. Wanneer je de tuin regelmatig onderhoud dan heb je daar een aantal gereedschappen voor nodig. In deze blog zullen een aantal van deze gereedschappen en benodigdheden uitgelicht worden.

Een schoffel

Wanneer je veel last hebt van onkruid dan kun je dat met een schoffel voorkomen. Door te schoffelen stop je dat het onkruid verder kan groeien, en dat ook nog op een natuurlijke manier. Door te schoffelen snijd je namelijk de wortels van het onkruid door waardoor het niet meer verder kan groeien. Zo zal het langzaam uitdrogen en sterven.

Een gieter

Een gieter is zeer handig om planten mee water te geven. Zeker tijdens de zomermaanden hebben planten meer water nodig dan normaal. Wanneer er dan weinig neerslag valt zul je de plant een handje moeten helpen. Door gebruik te maken van een gieter kun je eenvoudig alle planten in de tuin extra water geven, zo voorkom je dat de plant uitdroogt.

Een emmer

Een emmer komt eigenlijk altijd wel ergens voor van pas. Zo kun je een emmer gebruiken voor het opvangen, bewaren en verplaatsen van spullen of tuinafval. Naast het gebruik van de emmer in de tuin zal een emmer binnenshuis ook altijd van pas komen. Heb jij momenteel nog geen emmer, maar denk je er een nodig te hebben? Bekijk dan de mogelijkheden bij Emmershop.nl. Naast de vele varianten emmers is het ook nog mogelijk om de emmers te bedrukken.

Een bezem

Een bezem is een handig tuingereedschap dat van pas komt wanneer je vuil of stof bij elkaar wil vegen. De meeste bezems bestaan uit een rechthoekige plank waar aan de onderkant grove klappervezels zijn bevestigd. Dit soort bezems worden voornamelijk gebruikt voor het vegen buitenshuis. Bezems voor binnenshuis zijn gemaakt van fijnere materialen, vaak is dat varkenshaar of nylon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *