De leukste relatiegeschenken voor in de keuken!

Iets krijgen is altijd leuk. Iets geven vaak ook. Het geeft een goed gevoel. Maar wát geef je? Iets voor in de keuken is haast altijd bruikbaar. Want bruikbaarheid, dat is het belangrijkste aan relatiegeschenken. Een relatiegeschenk is meestal bedrukt met je logo. Wordt het niet gebruikt, dan wordt je logo niet meer gezien en ligt het waarschijnlijk in een la, kast of zelfs in de prullenbak. Zonde! Wordt het daarentegen wél gebruikt, dan ziet de relatie je logo elke keer weer en word je onthouden. In de keuken kom je elke dag wel, dus waarom niet keukengerei bedrukken?

Groot uitpakken met keukengerei

Het ligt er natuurlijk aan wat voor relatie je iets geeft. Een hele goede die je echt moét behouden, mag een iets luxer geschenk krijgen dan een potentiële relatie waarvan je niet zeker weet of dat hem wordt. Bovendien moet deze relatie eerst überhaupt je naam weten, die je via het geschenkje bekend maakt. Een goede relatie behouden vergt iets meer. Daarvoor kun je bijvoorbeeld écht mooi keukengerei laten graveren, zoals bamboe snijplanken, mooie messen of een set van spatels en vorken. Overigens kan dit ook heel goed voor de buitenkeuken, voor de echte barbecue fanaat!

Subtiel met drinkgerei

Iets kleiner uitpakken? Laat bekers bedrukken, of glazen. Wat drinkt je relatie graag? Houdt hij of zij van wijn, doe dan wijnglazen. Niet echt een drinker? Koffiebekers of gewoon frisdrankglazen zijn dan nuttig om te krijgen. Mokken zijn overigens ook erg leuk om te geven, voor elk soort doelgroep. Fans van speciaalbiertjes maak je vaak wel blij met, natuurlijk, een speciaalbiertje. Met daarbij een mooi, stijlvol bierglas! Ook dat zijn spullen voor in de keuken. Bij de meesten dan. Voor de echte kookfanaat is een schort speciaal bedrukken natuurlijk een mooi idee. Genoeg te verzinnen voor in de keuken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *