3 redenen om vandaag nog een hottub aan te schaffen

Genieten van een knisperend vuurtje terwijl je in een lekker warm bad ligt, dat klinkt toch heerlijk? Een hottub dient als het ultieme ontspanningsmiddel na een lange dag werken. Twijfel jij nog om er één aan te schaffen? Dan is dat na het lezen van dit artikel gauw verleden tijd. Ik vertel je namelijk waarom je er vandaag nog één moet kopen. 

Optimaal genieten in eigen tuin

De eerste en belangrijkste reden voor het kopen van een hottub is toch wel omdat het gewoon heel fijn is om erin te zitten. Een hottub zorgt ervoor dat jij optimaal kunt genieten in je eigen tuin. Hierdoor hoef je niet meer de deur uit om naar een spa te gaan. En misschien nog wel het allerfijnste, je kunt er ongestoord in zitten. Er zijn namelijk geen andere mensen (los van je eigen gezin of gasten dan) die de hottub bezet houden. Het warme water werkt daarnaast ontspannend, waardoor je echt tot rust kunt komen. Na een lange werkdag laat je alles van je af stromen in een hottub.  

Kan het hele jaar door gebruikt worden

Nog zo’n reden om nú een hottub aan te schaffen. Je kunt namelijk het hele jaar door gebruik maken van een hottub wanneer je er zelf één hebt. Openbare zwembaden en spa’s hebben bepaalde openingstijden waar je je aan moet houden. Als je zelf een hottub in je tuin hebt staan, dan kun je er ieder moment instappen, of dat nu overdag is of midden in de nacht. Daarnaast kun je een hottub zowel in de zomer als de winter gebruiken. In de winter gebruik je hem letterlijk als hottub om lekker op te warmen, maar in de zomer kun je hem ook gebruiken ter verkoeling. Dan stook je het vuur gewoon niet of niet zo hoog op. 

Het is de eyecatcher van je tuin

Veel mensen denken bij een hottub aan een flinke unit die een groot gedeelte van de tuin inneemt. Echter is een hottub, in tegenstelling tot sommige jacuzzi’s, een sfeervolle unit die in praktisch iedere tuin staat. Door de houten buitenkant van de hottub blijft de natuurlijke sfeer van de tuin behouden, waardoor het juist de eyecatcher van de tuin kan vormen. Een hottub in de tuin straalt daarnaast luxe uit, wat natuurlijk ook een erg leuke bijkomstigheid is. Wil je de hottub toch niet zo in het zicht hebben staan? Scherm hem dan af met tuinschermen of natuurlijke heggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *