schuur

Hiervoor kun jij jouw schuur gebruiken

Een schuurtje in de tuin is altijd handig. Het is een veilige manier om dingen droog op te bergen, maar je kunt nog veel meer met jouw schuur. In dit artikel geven we wat inspiratie, zodat jij jouw schuur een nieuwe functie kan geven. 

Opbergruimte

Grote kans dat je jouw schuur momenteel vooral gebruikt als extra opbergruimte. Ook wanneer mensen een schuur laten bouwen door De Aanbouw Expert is dit vaak de schuur voor gebruikt gaat worden. Je kunt er gereedschap en fietsen in kwijt. Deze staan dan veilig en droog opgeborgen. Daarnaast kun je er ook apparaten in opbergen, denk bijvoorbeeld aan een hometrainer of een frietpan. Je kunt er dan op elk moment bij om ze te gebruiken, zonder dat ze heel de dag in de weg staan in je huis zelf. 

Werkruimte

Een schuur is de perfecte werkplaats voor een klusser. Alle gereedschappen zijn hier te vinden en je kunt een plek vrijhouden om daadwerkelijk te klussen. Maar niet alleen voor klussers is een schuur een goede werkruimte. Wanneer je vaak vanuit huis moet werken, kun je jouw schuur ook ombouwen tot een thuiskantoor. Dan ben je toch even in een andere omgeving, waardoor het makkelijker is om werk en privé gescheiden te houden. 

Speelruimte

Wanneer je kinderen hebt, herken je het vast dat heel het huis een bende wordt wanneer ze gaan spelen. Je kunt er voor kiezen om het schuurtje om te bouwen tot speelruimte, waar de kinderen al hun speelgoed kunnen vinden. Grote kans dat ze zichzelf uren kunnen vermaken in de schuur, zonder dat jouw huis er rommelig van wordt. 

Gastenverblijf

Wanneer je de extra ruimte in de schuur zelf niet nodig hebt, is het ook een leuk idee om de schuur om te bouwen tot gastenverblijf. Je kunt dan denken aan een ruimte waar vrienden kunnen blijven slapen na een gezellig avondje bij jouw thuis, maar je kunt de ruimte ook gaan verhuren als een bed and breakfast. Je kunt dan zelfs een douche en toilet laten plaatsen in je schuur, om zo het verblijf compleet te maken. Dit kost wel wat geld en moeite, maar wanneer je het gastenverblijf vaak kunt verhuren, is dit waarschijnlijk zo terug verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *