Geurolie

Geurolie geeft een lekkere geur aan de sfeer die je wil creëren in huis of woonkamer. Het is altijd aangenaam als je ergens binnenwandelt en je ruikt een bloemige of een andere geur die je verrast en je direct op je gemak doet voelen. 

De toepassing van geurolie:  

Op welke manieren kan je geurolie gebruiken om je huis in een aangename sfeer te brengen? 

Luchtverfrisser met geurolie: 

Je kan geurolie ook gebruiken als luchtverfrisser zoals munt of eucalyptus. Dit geeft een frisse geur als je een paar druppels in een verstuiver mengt met water. Af en toe kan je eens spuiten met je luchtverfrisser om weer het frisse binnen te halen. 

Kaarsbrander met geurolie:  

Je kan geurolie ook laten verdampen door middel van een kaars- en oliebrander. Deze toepassing wordt meer en meer gebruikt. Gewoon druppels olie gemengd met water boven een brandende kaars. Binnen een paar minuten heb je al een aangename geur. Lavender is een goede geurolie die je kan gebruiken bij het slapengaan . De geur van Lavender brengt rust en ontspanning in je kamer en ook in je hoofd. 

Verdampen op de radiator: 

Voor een geur die wat blijft hangen, kan je best een potje met water en enkele druppels olie naar keuze op de radiator zetten en langzaam laten verdampen. Het zorgt voor een goede vochtcirculatie en ook voor een sfeervolle geur in je woonkamer. 

Linnenzakje met geurolie: 

Deze toepassing van geurolie is niet zo alledaags maar zorgt wel voor die aangename geur. Je maakt een klein linnen zakje met een paar druppels olie en deze leg je tussen je kledij. Zo ruikt je kleding altijd goed en zeker niet muf. 

Halsketting met geurolie:  

Geurolie kan men ook in een speciale ketting gieten zodat je steeds de geur dicht bij je draagt. Het geuren maken je alerter, sommige geuren brengen ontspanning. Alles hangt af van welke geur je juist nodig hebt om dicht bij jou te dragen. 

Schoenen verfrissen met geurolie: 

Heb je last van een nare geur in je schoenen? Enkele druppels geurolie en de nare geur is verdwenen. Geurolie kan ook verspreid worden op je zitbank of in je laden om een aangename geur mee te brengen. 
 
Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden waar je geurolie voor kan gebruiken. Met een vleugje sfeer en goede wil breng je steeds een lekkere geur.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *