Welke voordelen heeft een Quooker kraan?

De Quooker kraan is een slimme kraan die je direct toegang geeft tot kokend water. Deze kraan kan je voorzien van warm water. De temperatuur van het water kan oplopen tot wel 100 °C. Je hoeft het water niet handmatig met een waterkoker aan de kook te brengen. Je kunt deze kraan gewoon open draaien om van warm water te genieten. Dit hete water kun je gebruiken om een kopje koffie te zetten of om de groenten te blancheren. Deze kraan heeft een strakke en minimalistische uitstraling. Het zal dus een aanvulling zijn op het uiterlijk van je keuken. Hier zijn drie voordelen van het gebruik van een Quooker kraan.

Veelzijdig

De Quooker kraan is uitgerust met hoogwaardige technologie. Hierdoor is het een multifunctionele kraan. Je kunt het water uit deze kraan overal voor gebruiken. Je hoeft ook niet meer te wachten op kokend water. Je kunt de kraan gewoon opendraaien en het warme water is klaar voor gebruik. Het warme water van deze kraan is veilig. Je kunt dit water gebruiken om groenten te koken of om een kopje thee te zetten. Je kunt dit water ook gebruiken om de babyflessen te steriliseren. Het is ook een goed idee om je borden en pannen schoon te maken. Het is dus zeer veelzijdig!

Energiezuinig

Een Quooker kraan kan je direct voorzien van warm water. Deze kraan is energiezuinig. Je kunt daardoor besparen op energie. Met deze kraan hoef je het water niet met een waterkoker te koken iedere keer als je warm water nodig hebt. Deze kraan verbruikt 50% minder energie dan de boiler. Wil je duurzaam leven, dan is het perfecte moment om over te stappen op de Quooker kraan.

Veilig

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je per ongeluk het hete water gebruikt. Deze kraan is voorzien van een dubbele drukknop. Het warme en koude water zijn dus gescheiden. Dan heeft de Quooker kraan ook nog een dubbel geïsoleerde uitloop. Dit betekent dat de kraan koel aanvoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *