Waarom is een houtrotvuller gebruiken een goed idee? 

Heb jij hout in jouw woning wat een het rotten is? Dan weet je misschien niet meteen wat je ermee moet doen. In dit artikel lees je wat je kan doen. Je kunt namelijk een houtrotvuller van EAZYFIX gebruiken. Waarom is dit een goed idee? Wanneer je verder leest, zul je erachter komen. Veel leesplezier alvast! 

Houtrotvuller is makkelijk in gebruik 

Houtrotvuller is makkelijk te vormen naar het reparatie oppervlak en het blijft goed in de vorm zitten. Het kleeft niet zo aan je messen en het eindresultaat is daardoor al meteen zoals je het wilt zonder knoeien en prutsen. De reparatie zakt dus ook niet uit en krimpt niet, ook niet na uitharding. Heel fijn en makkelijk in gebruik dus!

Het materiaal is heel goed schuurbaar!

Wanneer je houtrotvuller gebruikt hebt, moet je 20 minuten wachten en daarna kan je verder met de reparatie. Bij andere vergelijkbare impregneer producten moet je veel langer wachten voordat je verder kunt met bijvoorbeeld het schuren van het materiaal. Ook is de houtrotvuller van Eazy Fix makkelijk te schuren en kunnen de oneffenheden die er misschien zijn ontstaan, eenvoudig hersteld worden. 

Het is duurzaam

Houtrotvuller van Eazy Fix is gemaakt van speciale epoxy die ervoor zorgt dat de reparatiepasta elastisch blijft een meebeweegt met het hout waar het in gespoten wordt. Hierdoor zullen er geen scheuren ontstaan in de reparatie en kan het wel 10 tot 30 jaar mee gaan. En buiten dat is het natuurlijk sowieso erg duurzaam om rot hout te repareren in plaats van bijvoorbeeld meteen een nieuw kozijn aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *