Wat is een mansarde schuur?

Een mansarde schuur is een bewezen rustiek ontwerp dat van oorsprong Frans is. Van alle schuur ontwerpen die er zijn, is de mansarde schuur een klassieker voor iedereen die van een luxe uitstraling houdt. Het klassieke ontwerp van dit dak vergroot de binnenkant voor extra opslagruimte en is rustiek aantrekkelijk aan de buitenkant. Ook is een schuur van dit type mooi om naar te kijken. 

Een mansarde schuur laten bouwen is duur 

Aangezien een mansarde schuur een luxe schuur is, is het een dure schuur als je ze zelf niet bouwt. Echter moet je er nog altijd geld aan uitgeven als je ze wel zelf bouwt, maar het bouwen van een mansarde schuur is meer dan de investering waard. Aan de andere kant is het ook niet nodig om er duizenden dollars aan uit te geven. Dit is tenslotte een bijgebouw, geen woonhuis. 

Tip: je kunt aan de zijkant van de schuur ook een verticale tuin maken. Super trendy en uiteraard erg leuk! 

Digitale bouwplannen kopen 

Dankzij het internet zijn er heel wat digitale producten beschikbaar die jou een groot aantal plannen opleveren. Deze plannen worden digitaal aangeleverd, gemakkelijker kan niet. Er bestaan digitale bouwplannen waarin honderden plannen te vinden zijn voor het bouwen van een schuur, alsook andere bouwplannen. Sommige van de plannen die op internet te vinden zijn, zijn betalend. Het is echter niet ongebruikelijk om duizenden kwaliteitsplannen digitaal aan te kopen voor een zeer goedkope prijs. 

De voordelen van digitale plannen 

Wat het voordeel is om dergelijk pakket aan te kopen, is dat het veel verschillende plannen bevat waaruit je kan kiezen. Vervolgens heb je misschien ook nog plannen nodig voor andere projecten die je in de toekomst gaat aanpakken. Als je de vaardigheid, de drang en het vermogen hebt om je eigen schuur te bouwen, zullen er in je toekomst ongetwijfeld nog andere doe het zelf projecten zijn waaraan je wilt werken.  

Kijk voor meer inspiratie eens dit toffe woonblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *