Kinderkamer

Hoe kan je de kinderkamer zo goedkoop mogelijk opknappen

We delen graag onze tips om de kinderkamer op een goedkope manier op te knappen. Naamsticker voor op de muur zijn een goed idee. Het is zo mogelijk om over de krassen en het kleuren van de kinderen een sticker te plakken. Op een goedkope manier camoufleer je de lelijke plekken. We hebben nog meer tips. Laten we ze snel met je delen.

Start met een dosis inspiratie

Het is goed om eerst alle mogelijkheden te bekijken op het internet. Browse naar de verschillende kinderkamer pagina’s en kijk op welke manier jij met een minimaal budget de kinderkamer kunt veranderen. Soms is er niet veel nodig om de kamer weer mooi te maken.

Pas de DIVA methode toe

Het klinkt als een dure methode. Het is echter helemaal niet duur. Het start met het opstellen van een diagnose. Wat heb je nodig en heb je hulp nodig. Ook is het mogelijk om hier vast te stellen wat je wilt gaan kopen. Diagnose, Inventariseren, Vaardigheden en Actie! Het is niet moeilijk om hier je eigen voorstelling bij te maken.

Maak een tekening

Start met het maken van een plattegrond. Kijk wat je allemaal al hebt en wat je wilt houden. Teken het allemaal in op de pagina. Het is handig om hier gebruik van te maken. We weten zeker, dat je hier volop van kunt genieten. Het is een mooi proces.

Vraag het de kids

Het is belangrijk om in het hele proces de kinderen te betrekken. Het wordt kun kamer. Dicteer daarom niet wat ze mooi moeten vinden, maar help ze. Het is geweldig om in hun wereld te stappen vol met fantasie en onwerkelijkheden. Stem je af op hun leeftijd en hun wensen en dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *