De keukentrends van het komende jaar!

Ben jij ook benieuwd naar wat de keukentrends van aankomend jaar gaan zijn? In dit artikel lees je ze! Zo weet jij helemaal wat er wel en niet ingaat zijn op het gebied van keukens aankomend jaar. Handig om te weten als je van trends houdt en een nieuwe keuken gaat uitzoeken. Lees snel verder en je zult erachter komen. Veel leesplezier alvast. 

Steeds meer bruine keukens!

De zwarte keuken of de keuken met veel zwarte accenten is natuurlijk niet meer uit het keukenblad weg te slaan. Je zag het heel veel voorbij komen en bijna iedereen had wel iets zwarts in zijn of haar keuken. Het komende jaar maakt de zwarte kleur plaats voor bruine keukens en bruine accenten. Een mooie warme kleur dus! Denk hierbij aan taupe, koffie- en karameltinten, óf zelfs bruin met een glimmertje zoals een brons- of goud kleur. Een opvallende kleur die we steeds vaker tegenkomen is roestbruin; iets meer roze dan terracotta. Bruin geeft veel sfeer aan de woning en dat is natuurlijk ook een pluspunt! Een leuke en sfeervolle trend die je dus veel gaat zien. Bij bruin past ook een mooie gunmetal spoelbak. Een gun metal spoelbak kopen bij Keukenspoelbakwinkel.nl is dan dus ook een goed idee!

Kleur in de keukens

De afgelopen jaren zag je veel veilige en dus neutrale kleuren terugkomen in keukens. Aankomende jaren ga je toch steeds vaker kleur in de keukens terug vinden. Hoe leuk is het om een statement te maken door middel van kleur in jouw keuken. Dit kan bijna elke kleur zijn. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Heel leuk want zo kun je de keuken meteen persoonlijk maken en voor een kleur gaan waar jij jezelf goed bij voelt. Denk bijvoorbeeld aan groen of juist aan donkerblauw!

Een echte leefkeuken creëren

Een keuken is lang niet alleen een ruimte waar je eten klaarmaakt. Het is een ruimte waar je samenkomt met mensen waarvan je houdt en tot rust komt na een lange werkdag of schooldag. Maak er dus echt een fijne leefkeuken van. Zet er een lekkere stoel neer waar je een wijntje in kan drinken of voeg wat sfeervolle kaarsen toe aan de keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *