De beste tegels voor in uw keuken

Wandtegels voor in de keuken

Tegels in de keuken hebben het vaak te verduren met vetvlekken door het koken. U kunt dit simpelweg schoonmaken met een droge doek. U kunt kiezen voor een moderne wandtegel, maar tegels met een gek printje worden ook steeds populairder. U kunt met keuken wandtegels echt een unieke sfeer creëren in uw huis. Met wandtegels kunt u uw creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan.  

Vloertegels voor in de keuken

Keuken vloertegels worden elke dag intensief gebruikt, maar hoe onderhoudt je deze goed? Mocht u kleine kinderen hebben? Dan is dit geen probleem. De tegels van deze tijd zijn zo ontwikkeld dat vuil makkelijk is te verwijderen. Voor het kiezen van vloertegels in uw keuken is het handig om rekening te houden met de PEI-waarde. U kunt het best kiezen voor tegels met een waarde van 3,4 of 5. In de keuken staat vaak zwaar apparatuur en daarom is het verstandig om tegels te kiezen met deze PEI-waarde.  

Tegels zelf bevestigen of niet?

Tegelzetten komt heel precies en we raden het ook aan om dit door een professional te laten doen. U wilt natuurlijk het mooiste resultaat en een foutje is snel gemaakt. Ook voor de handige klusser raden wij om dit proces uit te besteden. 

Tot slot

Tegels kunnen net dat beetje extra geven in een huis. Er zijn talloze combinaties mogelijk en je weet zeker dat de buurman of buurvrouw niet dezelfde combinatie heeft. Tegels laten zetten is een lastige klus en het zou erg zonde zijn als hier foutjes in worden gemaakt. Daarom kun je het best altijd een professional inhuren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *