Schuifsystemen voor deuren: Hoe te kiezen

Schuifdeuren kunnen grote bondgenoten zijn voor degenen die kleine ruimtes hebben of meer praktische zaken wensen voor het dagelijks leven. Ze hebben een snelopeningssysteem en nemen geen zijruimten in, wat goed kan zijn voor kasten en kasten in kleine ruimtes. Voor een succesvolle werking zijn schuifdeursystemen echter essentieel, omdat ze het mogelijk maken om te schuiven en ook de hele constructie stevig en stabiel te houden.

Bij timmerprojecten zijn schuifdeursystemen essentieel. Het technisch beslag garandeert de goede werking van de doorgangsdeuren of zelfs van meubels, scheidingswanden, panelen, enz. In dit artikel scheiden we enkele elementen die nodig zijn om de goede werking van de schuifdeuren te garanderen.

Dubbele rail voor schuifdeur

Het systeem bestaat uit rails waarop de deur moet worden gemonteerd en gestabiliseerd en katrollen, die verantwoordelijk zijn voor het verplaatsen van de structuur door het draaien van de wielen.

De onderdelen van de kit zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, materiaal van extreme kwaliteit en weerstand. Enkele andere voordelen van de dubbele rail voor meubels zijn: optimalisatie van de ruimte en een goede ondersteuning van de deuren. Bovendien is dit beslag zeer eenvoudig te installeren, zeker bij schuifdeuren met viaduct. Investeer in schuifdeuren voor: keukenkasten, huiskamerrekken, slaapkamerrekken en nog veel meer.

Schuifdeur kit

Een van de belangrijkste voordelen van een schuifdeur is de schoonheid die deze plek biedt. De prettige uitstraling benadrukt elke vorm van omgeving. En om uw projecten nog mooier te maken, zijn de kits voor schijnbare schuifdeuren onmisbaar.

Deze sets worden al geleverd met rail en katrollen van aluminium en met geborstelde afwerking. Maak gebruik van de kit voor gebruik op MDF-schuifdeuren in verschillende kleuren en afwerkingen.

Schuifdeurkatrol

Schuifdeurkatrollen kunnen ook niet ontbreken in uw projecten. Dit kleine technische beslag zorgt ervoor dat de deuren gemakkelijker schuiven, waardoor het dagelijks leven van uw klanten eenvoudiger wordt. De katrollen zijn compatibel met verschillende soorten schuifdeuren, aangezien elke katrol tot 10 kg kan dragen.

Uitlijner voor schuifdeur

Een schuifdeur die niet gemakkelijk schuift en de hele tijd op slot gaat, staat het dagelijks leven van iedereen in de weg. Om dit probleem op te lossen is het aan te raden om een schuifdeuruitlijner te gebruiken.

Dit materiaal heeft de functie om te voorkomen dat de deur wordt vergrendeld. Dit gebeurt omdat het artikel hierdoor volledig op één lijn komt te liggen, wat een langere levensduur van het product bevordert. Installeer de aligner daarom eenvoudig en zorg voor veel meer kwaliteit voor al uw projecten.

Belang van MDF en MPD

U kunt het niet hebben over schuifdeursystemen en ander beslag voor de afwerking van meubels, zonder te denken aan het grote belang van MDF, MDP en vezelplaat. Wanneer uw klanten vragen om deuren voor meubels of voor doorgangen, is de eerste zorg het leveren van hout van de beste kwaliteit.

Alle platen kunnen worden gesneden, geschuurd, geperforeerd, geschroefd, kortom, het is mogelijk om vele vormen te geven. De platen kunnen ook allerlei soorten afwerking krijgen, afhankelijk van wat hun klanten hebben gevraagd.

U kunt ook houten platen bestellen met exacte afmetingen, zodat uw werk veel gemakkelijker en dus wendbaarder is.

Bron: designlife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *