De luxe van een wijnkoelkast

Stel je voor dat je na een lange, warme dag thuiskomt en ontdekt dat er geen witte wijn in de koelkast staat. Natuurlijk kun je een paar ijsblokjes in je glas gooien, maar dat is niet ideaal. De beste manier om ervoor te zorgen dat jouw wijn altijd op de ideale temperatuur is en klaar is wanneer je dat wilt, is door hem te bewaren in een luxe wijnkoelkast. We hebben de belangrijkste voordelen van investeren in een luxe wijnkoeler op een rijtje gezet. 

Wijnopslag op korte termijn 

Tenzij je een wijnverzamelaar bent en een wijnkelder hebt om je wijn in te bewaren, is het bekend dat de meeste mensen hun wijn binnen 1 tot 3 jaar na aankoop consumeren. Als dit je wat lijkt, dan is een luxe wijnkoelkast een prima optie. Wijnkoelkasten zijn ontworpen voor opslag op korte termijn en kunnen zes tot 300 flessen bewaren, zodat je voorbereid bent op uw volgende etentje of de fles klaar hebt staan ​​na een lange dag! Overweeg het aantal flessen dat je regelmatig in jouw wijnkoelkast wilt bewaren om je te helpen beslissen welke capaciteit je wilt kopen. Het type wijn dat je gaat bewaren, is ook van invloed op de luxe die je kiest. 

Bewaar een verscheidenheid aan wijnen samen 

Als je zowel rode als witte wijnen gaat bewaren, dan is een wijnkoelkast met twee zones de juiste keuze. De linker en rechter koelzones bieden beide een goede temperatuurbereik, zodat je meerdere soorten wijnen kunt bewaren. 

Of het nu onder het aanrecht is, een vrijstaand brandpunt in de familiekamer, of vlak met kasten wordt gemonteerd, luxe wijnkoelers zijn er in vele soorten en maten voor bijna elke installatie en stijl. Ze worden ook geleverd met een tijdloze buitenkant die stijl en klasse toevoegt aan elke ruimte. 

Geavanceerde technologie 

Luxe wijnkoelers zijn uitgerust met technologie die uw flessen bewaart en toont zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar een luxe wijnkoeler, weet dan waar je op moet letten en waarom het een verschil zal maken. 
 
Temperatuurbereik:  

De linker- en rechter koelzones bieden beide een geschikt temperatuurbereik, zodat je meerdere soorten wijnen met nauwkeurige temperatuurinstellingen kunt bewaren. 

Uitstekende isolatie:  

Dubbel glas, laag E-glas beschermt het interieur tegen schadelijke Uv-stralen en ander hard licht. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid licht te geven, omdat het natuurlijke Uv-licht van de zon wijn kan beschadigen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *