Witgoed Friesland


  keukenrenovatie friesland

  Wilt u de juiste keukenapparatuur in huis? Koop dan uw witgoed bij Witgoed Friesland. Witgoed Friesland biedt verscheidene keukenapparatuur aan. Van ovens tot vaatwassers, Witgoed Friesland heeft het. Je hebt keuze uit verschillende maten, merken en kleuren. Zo heeft u altijd iets dat bij u past. Bovendien worden al onze producten gratis bij u bezorgd. Voor de perfecte keukenapparatuur bent u bij Witgoed Friesland aan het juiste adres. 

  Witgoed, bruingoed of grijsgoed?

  Iedereen kent de term witgoed. Maar wanneer is iets witgoed? Of is het bruingoed? En wanneer is het grijsgoed? Het zijn woorden we  allemaal gebruiken, maar vaak kennen we het verschil niet. Een ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn allemaal apparaten die consumenten aanschaffen om een functie in de woning te vervullen. De apparatuur wordt gebruikt voor huishoudelijke werkzaamheden of amusement. Hieronder leggen we het verschil tussen witgoed, bruingoed en grijsgoed. 

  Witgoed 

  Witgoed is de verzamelnaam voor elektrische huishoudelijk apparaten zoals diepvriezers, droogmachines, wasmachines, afwasmachines en koelkasten. Deze apparatuur heeft de verzamelnaam witgoed gekregen omdat deze fabrikanten deze voornamelijk in een witte uitvoering produceren. Tegenwoordig kan witgoed ook een andere kleur zijn dan wit. Een blauwe koelkast valt dus nog steeds onder witgoed. De term wordt nog steeds gebruikt, ondanks dat deze verouderd is.

  Bruingoed

  Onder Bruingoed rekenen we consumentenapparatuur die op het gebied van beeld- en geluid. Vaak wordt bruingoed gebruikt voor ontspanning en amusement. Een aantal voorbeelden van bruingoedapparatuur zijn radio’s, geluidsboxen, televisies, cinema geluidssystemen en nog meer beeld en geluidsinstallaties. De term bruingoed stamt ook uit de tijd dat alle televisies en radio’s een bruine kleur hadden. Tegenwoordig kan je bruingoed dus ook in alle kleuren kopen en valt een grijze radio onder bruingoed en niet onder grijsgoed.    

  Grijsgoed

  Grijsgoed bestaat uit apparatuur zoals computers, telefoons, mobieltjes en andere telecommunicatie apparaten. in het verleden behoorde deze apparaten tot bruingoed, maar tegenwoordig vallen ze onder grijsgoed. Ook deze term is gebaseerd op de kleur die deze apparatuur vroeger had. Hoewel smartphones ook beeld en geluid produceren, rekenen we ze niet niet tot bruingoed. Net als bij bruin- en witgoed kan je grijsgoed tegenwoordig in alle kleuren verkrijgen.

   

   


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  H. - Zutphen

  Snelle reactie en actie. Goede terugkoppeling en bevestiging Dank voor alles

  Jack - Utrecht

  R.G - Heerenveen

  snel,goede voorlichting. prima monteur

  Jan - Helmond

  Alles perfect afgewerkt