Stoves/Richmond


  Richmond Fornuizen met hetelucht oven, grill oven, conventionele oven met sudderbrander

  Koken op een Stoves fornuis is een beleving voor iedereen die van koken houdt. Want koken is meer dan een dagelijkse bezigheid, het moet plezier en ontspanning geven.

  Naast een werkpaard is een de Stoves Richmond ook een paradepaard in uw keuken. Een Stoves Richmond mag simpelweg niet ontbreken in de keuken van de hobbykok. Een Stoves Richmond biedt u grenzeloze mogelijkheden, zowel in uiterlijk als in functionaliteit en is een uniek gevormd door jarenlange ervaring. Laat u verrassen door Stoves Richmond.

   

   

   

   

  Stoves Richmond S900 DF

  Heeft u een klassieke of een landelijke keuken en houdt u van koken? Dan is de Stoves Richmond S900 DF voor u de juiste keuze. Dit fraaie fornuis is een sieraad voor elke  keuken. Dit fornuis biedt u volop mogelijkheden. Het fornuis is voorzien van een 5 pits gaskookplaat. Deze gaskookplaat heeft een ruime brander verdeling. Met een wokbrander in het midden van maar liefst 4,0 K/W. Het fornuis is ook voorzien van een sudderbrander. Of u van suddergerechten of van de oosterse keuken houdt het kan allemaal met dit fornuis. Het fornuis in dit formaat heeft het maar liefst drie ovens. U kunt uw creativiteit volop gebruiken voor de mooiste gerechten.

   

   

  Oven linksboven

  De oven linksboven is een conventionele oven met grill. Deze is compact, snel en veelzijdig. Het heeft een nauwkeurig regelbare grillfunctie met maar liefst 8 verschillende standen. De oven is ook voorzien van een telescopische geleider.

  Oven linksonder

  De  oven linksonder is een turbo hetelucht oven. De heteluchtfunctie zorgt ervoor dat warmte gelijkmatig in de oven wordt verdeeld. U kan op verschillende bakniveaus tegelijkertijd gerechten bereiden zonder smaakoverdracht. Met de hetelucht functie kan u op een lagere temperatuur bakken zoals met een conventionele oven, u bespaart hiermee dus ook energie. De hetelucht oven is voorzien van een linksdraaiende deur. Deze oven is ook voorzien van telescopische geleiders.

  Oven rechts

  De oven rechts is een longdoor oven met 91 liter inhoud. De oven is voorzien van turbo hetelucht. Dit zorgt ervoor dat u een gelijkmatige temperatuur verdeling heeft. Dit zowel boven als onder in de oven. Door de hoogte van de oven is deze zeer geschikt om meerdere gerechten boven elkaar te bereiden, zonder smaakoverdracht.

  Het fornuis is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zwart en champagne. Tegen een kleine meerprijs kunt u zelfs de deuren in elk gewenste kleur laten maken.

   

  Stoves Richmond S900 DF zwart

   

   

  Stoves Richmond 900 EI

  Heeft u een klassieke of een landelijke keuken en houdt u van koken? Dan is de Stoves Richmond 900 EI voor u de juiste keuze. Dit fraaie fornuis is een sieraad voor elke keuken. Dit fornuis biedt u volop mogelijkheden. Het fornuis is voorzien van een 5 zone inductie kookplaat. Deze inductiekookplaat heeft een ruime zone verdeling. Met een grote zone in het midden van maar liefst 3700 watt boost vermogen. De zones zijn nauwkeurig regelen waar het een feest is om te koken met dit inductie fornuis.  Of u van Suddergerechten of van de oosterse keuken houdt het kan allemaal met dit fornuis. Het fornuis in dit  formaat heeft het maar liefst drie ovens. U kunt  uw creativiteit volop gebruiken voor de mooiste gerechten.

   

  Oven linksboven

  De oven linksboven is een conventionele oven met grill. Deze is compact, snel en veelzijdig. Het heeft een nauwkeurig regelbare grill functie met maar liefst 8 verschillende standen. De oven is ook voorzien van een telescopische geleider.

  Oven linksonder

  De oven linksonder is een turbo hetelucht oven. De heteluchtfunctie zorgt ervoor dat warmte gelijkmatig in de oven wordt verdeeld. U kan op verschillende bakniveaus tegelijkertijd gerechten bereiden, zonder smaakoverdracht. Met de hetelucht functie kan u op een lagere temperatuur bakken zoals met een conventionele oven, u bespaart hiermee dus ook energie. De hetelucht oven is voorzien van een linksdraaiende deur. Deze oven is ook voorzien van telescopische geleiders.

  Oven rechts

  De oven rechts is een longdoor oven met 91 liter inhoud. De oven is voorzien van turbo hetelucht. Dit zorgt ervoor dat u een gelijkmatige temperatuur verdeling heeft. Dit zowel boven als onder in de oven. Door de hoogte van de oven is deze zeer geschikt om meerdere gerechten boven elkaar te bereiden, zonder smaakoverdracht.

  Het fornuis is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zwart en champagne. Tegen een kleine meerprijs kunt u zelfs de deuren in elk gewenste kleur laten maken.

   

  Stoves Richmond S900 Ei zwart

   

   

   

  Vrijstaande ovens of inbouwovens met gasfornuis

  Keukenpakhuys is uw specialist op gebied van keukenapparatuur. Wij hebben een mooie showroom met een presentatie van diversen fornuizen en andere keukenapparatuur die tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Keukenpakhuys is onder andere Stoves dealer, wij kunnen u advies op maat geven zodat u de juiste beslissing op gebied van oven en/of gasfornuis neemt.. Wij hebben vaak interessante, kortlopende aanbiedingen in onze showroom. Schroom niet en neem contact met ons op dan adviseren en helpen we u aan de beste prijs voor uw fornuis.

  Mail of bel ons, en laat u verrassen!

  info@keukenpakhuys.nl  of bel ons op: 0513-842702

   


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!