Siemens keukenapparatuur


  Siemens Keukenapparatuur

  Keukenapparatuur van Siemens past volmaakt in het design van iedere keuken. Of je nu een landelijke keuken, een strakke keuken of moderne keuken hebt, Siemens keukenapparatuur is altijd een lust voor het oog. Alle nieuwe keukenapparatuur van Siemens is energiezuinig, stil, gemakkelijk in gebruik, duurzaam en waterbesparend.

  Siemens is al sinds 1879 werkzaam in Nederland. Met een omzet van ruim 1 miljard euro en ongeveer 3.000 medewerkers behoort de Siemens Groep tot de grootste onderneming op elektrotechnisch en technologisch gebied in ons land. Mondiaal werken er bij Siemens ongeveer 362.000 werknemers verspreid over 190 landen.

  Waarom Siemens

  Siemens keukenapparatuur is niet zomaar Siemens keukenapparatuur. Het gaat om veel meer dan alleen functioneel huishoudelijke apparaten die het leven makkelijker maken. Het gaat om het prestatievermogen en grens verleggende technologieën, uniek design en de betovering van de mogelijkheden die het leven biedt.
  De strategie van Siemens luidt: Siemens wil een baanbreker zijn van deze tijd. Om dat waar te maken, wakkeren we de geest van vernieuwing continu aan om nieuwe mogelijkheden voor onze onderneming te creëren.

  Waarom Keukenpakhuys.nl

  Keukenpakhuys.nl heeft een zeer groot aanbod Siemens keukenapparatuur. Van inbouw vaatwassers tot bakovens, stoomovens en combimagnetrons. Van afzuigkappen tot gaskookplaten, keramische kookplaten of inductie kookplaten. Al het keukenapparatuur van Siemens is energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. Keukenpakhuys.nl is ook Studioline partner van Siemens. Keukenpakhuys.nl heeft een showroom in Heerenveen Friesland waar de Studioline producten wordt getoond.

  Heeft u vragen over Siemens producten of over de Studioline, neem gerust contact met ons op.

  U kan ons telefonisch bereiken op 0513-842702 of stuur ons een E-mail op info@keukenpakhuys.nl


  Als u uw Siemens Keukenapparatuur bij Keukenpakhuys.nl bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys.nl. Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe Siemens keukenapparatuur? Keukenpakhuys.nl kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het u uit komt en nemen uw oude apparaat ook nog mee terug. 


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snelle levering
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!