Quooker producten


  Quooker

  Peteri BV, de fabrikant van Quooker, is gevestigd in Ridderkerk, waar het beschikt over ongeveer 7.000 vierkante meter bedrijfsruimte. Hier werken meer dan tachtig mensen dagelijks aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels zijn er Quooker vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Luxemburg, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

  Grensverleggend
  Sinds de uitvinding van de oorspronkelijke kokend-water-kraan, is Quooker voortdurend met innovatie bezig. Dit heeft uitgemond in hoogvacuümisolatie, de COMBI, de COMBI+, de Nordic TWINTAPS en de alles-in-één kraan Fusion. Vernieuwen, verbeteren, aanpassen en perfectioneren stroomt door de aderen van het bedrijf.

  Eigen productie in Ridderkerk
  De productie van de Quooker is in handen van een eigen productieafdeling. Een aantal onderdelen wordt aangevoerd, maar een groot aantal cruciale onderdelen wordt zelf vervaardigd. De gehele assemblage – met de daarbij behorende kwaliteitscontrole , doet Quooker geheel zelf.  Zij doen dit, om te kunnen waarborgen dat alle producten die de productielijn verlaat aan de strengste eisen voldoet.

  Service
  Bij Peteri zit serviceverlening in de bedrijfscultuur. Een tevreden klant staat voorop bij Quooker. De verkoop van de Quooker verloopt grotendeels via erkende Quooker dealers, met wie een langdurige relatie is opgebouwd. De service doet Peteri echter zelf. Elke klant met een probleem wordt persoonlijk te woord gestaan en op prettige wijze geholpen; soms door het sturen van onderdelen, maar ook door het ter plaatse bij de klant uitvoeren van reparaties.

  Bedrijfscultuur
  Het bedrijf wordt geleid door Niels en Walter Peteri, zonen van uitvinder Henri Peteri. Niels neemt de technische kant voor zijn rekening, Walter de commerciële. De mede door Niels opgerichte BV bestaat sinds 1987. ”We kunnen dus moeilijk zeggen dat we jonge honden zijn, maar toch heerst er in ons bedrijf nog altijd wel een pioniersgeest. Onze medewerkers hebben het gevoel bij te dragen aan een uniek product.”

  Het merk
  Het merk Quooker is een gedeponeerd merk sinds 1989. Door het beschrijvende (Quick-Cooker) en internationale karakter is de keuze voor deze naam een schot in de roos gebleken.
  De Quooker is de eerste kokend-water-kraan ter wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd patenten op (onderdelen van) de Quooker. Het merk Quooker staat bekend als kwalitatief en technisch hoogwaardig - kwalificaties die door Peteri BV worden gekoesterd en zorgvuldig bewaakt.

  Quooker Fusion Square Chroom Combi+

  Quooker Fusion Square Steel Combi+

  Quooker Fusion Square RVS combi+ 

  Quooker Fusion Round Chroom combi+

  Quooker Fusion Round Steel Combi+

  Quooker Fusion Round RVS Combi+

  Quooker Flex RVS combi+

  Quooker Combi+ Flex Chroom

  Waarom Keukenpakhuys

  Keukenpakhuys.nl heeft een zeer groot aanbod Quookers. Van Fusion Square combi+ RVS uitvoering tot de Quooker Basic Pro 3. Alle Quookers zijn energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. 
  Als u uw Quooker bij Keukenpakhuys.nl bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys.nl. Heeft u  hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe Quooker? Keukenpakhuys.nl kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer u het uit komt en nemen uw oude apparaat ook nog mee terug. 

  Keukenpakhuys heeft ook een werkende Quooker in de showroom. De medewerkers van Keukenpakhuys staan voor u klaar om u te adviseren welke type Quooker beste voor u is.

  Bezoek ons en/of neem contact met ons voor het beste advies


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Jack - Utrecht

  R.G - Heerenveen

  snel,goede voorlichting. prima monteur

  Jan - Helmond

  Alles perfect afgewerkt

  Laura vd Sanden -

  Perfecte communicatie! Bestelling binnen een paar dagen in huis (Quooker fusion met combi+ reservoir). De installatie van de Qooker laten we ook door hun doen. Heel tevreden!