Quooker Flex


  Quooker Flex

  De Quooker Flex, is een kokend waterkraan die van alle gemakken is voorzien. Met de Quooker Flex  kunt u direct wisselen van koud water naar kokend water en andersom.  De Quooker Flex is voorzien van de nieuwste innovatie van Quooker. De Flex is voorzien van een uittrekbare uitloop zodat uw bereik van de kraan nog groter wordt. De Quooker Flex van een stijlvol en elegant design. Zodat de kraan in verschillende stijlen van keukens geplaatst kan worden. De Quooker Flex  is geheel in eigen huis ontwikkeld om zeker te zijn dat het aan alle hoge eisen voldoet. De kraan en de verschillende  boilers zijn vervaardigd uit de beste materialen. De Quooker  Flex  is zo gebouwd dat u er jarenlang plezier aan zal beleven. Doordat u met de Quooker Flex zowel kokend water en koud water uit één dezelfde kraan komt bied het u aan legio aan mogelijkheden. De Quooker is te gebruiken voor het koken van eieren, bereiden van pasta tot het steriliseren van de speentjes van kinderen. De Quooker Flex  is ook uitgevoerd met een speciale kind veilige bedieningsknop. Kortom Quooker heeft met het modelQuooker Flex  aan alles gedacht, op het gebied van design, comfort en veiligheid.

  Flex chroom of RVS
  Kokend-water-kraan én mengkraan met uittrekbare uitloop zijn gecombineerd in de Flex chroom of de Flex RVS, de nieuwste door Quooker zelf ontwikkelde kraan. Uitgevoerd met een extra kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop die oplicht bij aanraking. Zodra u de flexibele slang uit de uitloop trekt , stopt direct de kokend water toevoer. Dit dankzij in eigen huis ontwikkelde kokend water stop. Dit garandeert dat het absoluut veilig is.

  Algemene kenmerken Quooker kokendwaterkraan

  De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder.
  Een Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.
  Je kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe Quooker Flex en Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig,
  en verkrijgbaar in verschillende kraanmodellen en drie finishes.
  En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag.


  Door de hoogwaardige hoogvacuümisolatie verbruikt het pro3-VAQ Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voort-
  durend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb.


  Veilig


  Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die verleden tijd. Dankzij de kind veilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt.
  De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid gaan bij de Quooker hand in hand.

   

  Welke Quooker heb ik nodig ?

  Quooker Flex Pro3-VAQ

  Quooker Flex met Pro3-VAQ vat , deze kunt u gebruiken als u in uw spoelkast een Koud en warm water aanvoer hebt. Mocht het lang duren voordat u warm water hebt, dan zou u de Combi+ uitvoering kunnen overwegen.

  Voordeel van de Pro3-VAQ uitvoering is dat u het comfort heeft kokend water en een kleiner Vat in uw spoelkast. Met de Flex als kraan heeft u het voordeel dat u met 1 kraan op uw werkblad 3 mogelijkheden heeft, te weten, kokend water, Warm water, kouder water. U heeft tevens het voordeel van een lagere aanschaf prijs.

  U hoeft alleen nog maar te kiezen, welke kraan Finish wil ik , Chroom of RVS.

  Kies hieronder uw Quooker Flex met Pro3-VAQ

   

  Quooker Flex Chroom Pro3-VAQ

  Quooker Flex RVS Pro3-VAQ

   

  Quooker Flex Combi

  Quooker Flex met Combi vat , deze kunt u gebruiken als u in uw spoelkast alleen een Koud aanvoer hebt. Als u op dit moment een close in boiler hebt, dan heeft u ook de Combi nodig.

  Voordeel van de combi uitvoering is dat u het comfort heeft van kokend water en warm water direct tot uw beschikking heeft. Het vat heeft maar liefst een inhoud van 7 liter warm water en 3 liter kokend water . Met de Flex als kraan heeft u het voordeel, dat u met 1 kraan op uw werkblad  3 mogelijkheden heeft te weten, kokend water, Warm water, kouder water.

  U hoeft alleen nog maar te kiezen, welke kraan Finish wil ik , Chroom of RVS.

  Kies hieronder uw Quooker Flex Combi

   

  Quooker Flex Chroom Combi

  Quooker Flex RVS Combi

  Quooker Flex Combi+

  Quooker Flex met Combi+ vat , deze kunt u gebruiken als u in uw spoelkast een Koud en warm water aanvoer hebt.

  Voordeel van de Combi+ uitvoering is dat u het comfort heeft kokend water en warm water direct tot uw beschikking heeft. Omdat ook de warm water leiding is aangesloten op de Quooker heeft u onbeperkt warm water tot uw beschikking. Met de Flex als kraan heeft u het voordeel dat u met 1 kraan op uw werkblad 3 mogelijkheden heeft, te weten, kokend water, Warm water, kouder water. U heeft.

  U hoeft alleen nog maar te kiezen, welke kraan Finish wil ik , Chroom of RVS.

  Kies hieronder uw Quooker Flex Combi+

   Quooker Flex Chroom combi+

  Quooker Flex RVS Combi+

   

   

   

  Waarom Keukenpakhuys.nl

  Keukenpakhuys.nl heeft het volledige aanbod van Quookers in hun assortiment. Van de Fusion Round chroom tot en met de nieuwe Flex pro3 chroom. Alle uitvoering van Quooker zijn energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. Keukenpakhuys.nl is ook Quooker partner . Keukenpakhuys.nl heeft een showroom in Heerenveen Friesland waar de Quooker werkend wordt getoond.

  Heeft u vragen over Quooker producten , neem gerust contact met ons op.

  U kan ons telefonisch bereiken op 0513-842702 of stuur ons een E-mail op info@keukenpakhuys.nl


  Als u uw Quooker bij Keukenpakhuys.nl bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys.nl. Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe Quooker? Keukenpakhuys.nl kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het u uit komt en nemen uw oude kraan of Quooker ook nog mee terug. 


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!