Over Keukenpakhuys


   

  Over Keukenpakhuys

   

  Keukenpakhuys is een jong bedrijf. Het is gespecialiseerd in keuken apparatuur en keukens. Ondanks de jonge leeftijd van het bedrijf, zijn de mensen die er werken erg ervaren in hun vak. Dankzij de ervaring van de mensen die 10 jaar of langer werkzaam in de keuken branche zijn wij in staat ten allen tijde u te voorzien van een gedegen advies op maat.

  Apparatuur

  U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken, keuken apparatuur , keukens, keukenrenovaties. Op het gebied van apparatuur hebben wij alle bekende merken in huis. Voor elk budget hebben wij het apparaat in huis. Door goede afspraken te maken met onze partners zijn wij in staat om snel en betrouwbaar te leveren. U krijgt van ons na aanschaf 14 dagen bedenktijd. U mag het aangeschafte product retourneren of van de koop afzien. Zonder dat wij u vervelende vragen stellen.

  Keukenrenovaties

  Keuken renovaties behoort bij het Keukenpakhuys ook tot de mogelijkheden. U bepaalt wat u wilt renoveren aan uw keuken. Wij garanderen dat uw keuken na de renovatie er weer als nieuw uitziet en er weer jaren tegen aan kan. Wij kunnen uw op de volgende onderdelen renoveren, werkblad vervangen in de volgende materialen , graniet in alle soorten en kleuren, kunststof werkbladen, composiet werkbladen.

  Keuken deuren kunnen wij vervangen ongeacht uw keukenmerk. Wij zijn niet gebonden aan keukenmerken. De keukendeuren worden geleverd op elke gewenste maat. De adviesgesprekken zijn vrijblijvend en geheel gratis. Wij meten ook alles voor u gratis in. Na de advies gesprekken maken wij een offerte op maat. Wij werken uitsluitend met vaste prijzen zodat u geen vervelende verrassingen heeft achteraf.

  Wij komen bij u thuis , geheel vrijblijvend en gratis.

  Nieuwe keukens

   

  U kunt bij ons ook nieuwe keukens aanschaffen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven over de keuken. Keukenpakhuys kan de keuken in elke gewenst budget en stijl leveren. Wij leveren goede en goedkope keukens. U vraagt wij realiseren. Wij werken met duidelijke en overzichtelijke offertes, u weet te allen tijde waar u aan toe bent. Geen vervelende verrassingen achteraf.

  Wij hebben in onze showroom een aantal scherp geprijsde keukens opgesteld. Dit om u te helpen in uw oriëntatie proces. Tevens kunnen wij u dan geheel vrijblijvend u voorzien van het het juiste advies. 

  Bezoek onze showroom en laat u verrassen !! De apparatuur is altijd geprijsd met de internetprijzen zodat u nooit teveel betaald. 

  Montage

   

   Keukenpakhuys is service gericht. Wij willen u graag maximaal van dienst zijn tegen een minimaal tarief. Wij werken uitsluitend met vakmensen. U mag van ons verwachten dat wij de montage voor u tot in puntjes regelen. Wij werken met vaste tarieven voor het inbouwen van apparatuur en vooraf afgesproken tarieven voor keukenrenovatie en keukenmontage. Ook hier geld geen vervelende verrassingen achteraf. 


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!