Neff Keukenapparatuur


  Neff Keukenapparatuur


  Neff schrijft al ruim 135 jaar keukengeschiedenis. Het begon in 1877. Carl Neff startte met de productie van koolkachels in Bretten, Duitsland. Met het beeld dat niet het fornuis centraal staat, maar de kok achter het fornuis werd het fundament gelegd voor de Neff keukenapparatuur van nu. Allemaal apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn om koken comfortabeler, eenvoudiger en leuker te maken.

  Juist omdat bij ons zulke gepassioneerde koks werken, bieden we vernieuwende ideeën en praktische oplossingen. Hobbykoks kunnen hun hart ophalen aan de bijzondere Neff functies. Zoals bijvoorbeeld de fantastische Slide & Hide® ovendeur die geheel verdwijnt onder de oven, het circoTherm heteluchtsysteem waarmee u op drie niveaus tegelijk in de oven kunt bakken en braden, of de verfijnde stoom(bak)ovens. Meer over Neff design.

  Neff raakt geïnspireerd door wensen van de kookliefhebbers.

  De mega collectie van Neff is actueel en afgestemd op de wensen van de kookliefhebber. Het doel van deze collectie dat de kookliefhebber het maximale genot en plezier haalt uit de Neff kookapparatuur. Het oog wil ook wat en is de mega collectie uitgevoerd in chic zwart glas met RVS strip aan de buitenzijde van de apparaten. De collectie is een lust voor het oog, en praktisch voor elke kookliefhebber. De mega collectie is ook te zien bij Keukenpakhuys.  Keukenpakhuys heeft een werkende keuken volledig uitgerust om alle voordelen live aan u te kunnen demonstreren.

  Bezoek onze showroom in Heerenveen Friesland, onze Adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze binnen de Neff mega collectie.

  Koken, bakken, afwassen en voedingsmiddelen koel bewaren kost water en energie. Het doel van Neff is om praktische oplossingen in de keuken te ontwikkelen die een verschil maken voor het milieu én voor uw portemonnee, en uw kookgenot verhogen.

  Waarom Keukenpakhuys

  Keukenpakhuys.nl heeft een zeer groot aanbod Neff keukenapparatuur. Van inbouw vaatwassers tot bakovens, stoomovens en combimagnetrons. Van afzuigkappen tot gaskookplaten, keramische kookplaten of inductie kookplaten. Al het keukenapparatuur van Neff is energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. 
  Als u uw Neff Keukenapparatuur bij Keukenpakhuys.nl bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys.nl. Heeft u  hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe Neff keukenapparatuur? Keukenpakhuys.nl kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer u het uit komt en nemen uw oude apparaat ook nog mee terug. 


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!