Lofra producten


  Lofra

  Het italiaanse Lofra kent een rijke geschiedenis welke terug gaat tot 1956. Begonnen als fabrikant van ketels maakt Lofra al sinds de jaren 60 vrijstaande fornuizen. De gepassioneerde Italiaanse vakmensen in de fabriek letten op elk detail en geen fornuis verlaat de fabriek zonder te zijn getest. De kwaliteit is duidelijk terug te zien in de mooie afwerking van bijvoorbeeld het bovenblad ( uit één stuk metaal ) , de zware gietijzeren pan dragers en de zachte hoeken op het frame. Daarnaast vindt u het Italiaanse vakmanschap terug in de triple glas oven deuren. Speciale branders en handige telescopische geleiders.

   

  Alle Lofra fornuizen zijn uitgerust met een multifunctionele oven met in totaal negen functies. Ú kunt de stand van de oven dus afstemmen op uw gerecht en bijvoorbeeld kiezen voor de onderwarmte, bovenwarmte, grillen, heteluchtoven of conventioneel. De gerechten uit uw Lofra zullen nog beter smaken.

  Energie klasse A

  Alle Lofra fornuizen behoren tot energie klasse A. Dit betekent dat u een energie besparende keuze maakt en profiteert van de optimale verdeling tussen energieverbruik en prestaties.

   

  Beveiliging

  Alle fornuizen zijn CE gekeurd en zijn onder andere uitgerust met een gasbeveiliging. Indien er geen vlam is zal de gas toevoer automatisch worden afgesloten

   

  Branders

  De lofra fonuizen zijn uitgerust met speciale branders. Deze branders zorgen voor een stabiele warmteverdeling. U heeft hiermee meer controle over de gerechten in de pan.

  Grill element

  In de oven zit een grill element om te grillen of gratineren. De grill is snel warm en zorgt voor een gelijkmatige warmte verdeling. 

  Telescopische geleiders

  De telescopische geleiders ( is niet beschikbaar voor elk model ) is de oven zorgen ervoor dat u de rooster en bakblikken eenvoudig in en uit kan schuiven. Dit verhoogt het bak comfort van het fornuis.

  Mantelkoeling

  De mantelkoeling zorgt ervoor dat het fornuis snel afkoelt na gebruik. Tevens zorgt de mantelkoeling ervoor dat u het Fornuis strak tussen keukenkasten kan inbouwen. Zonder te het te warm wordt voor de kasten.

   Vonkontsteking

  Alle fornuizen van Lofra zijn voorzien van een vonkontsteking. Het druk en draai systeem zorgt ervoor dat u met één simpele beweging de gaspit aanzet. 

  Keukenpakhuys heeft lofra fornuizen in de showroom staan. De adviseurs van Keukenpakhuys staan voor u klaar om samen met u het juiste Lofra fornuis samen te stellen. Bezoek onze showroom in Heerenveen Friesland. 

  Waarom Keukenpakhuys

  Keukenpakhuys heeft een zeer groot aanbod Lofra Fornuizen . Van Fornuizen met gaskookplaat  tot fornuizen met inductiekookplaat, en fornuizen in verschillende breedtes van 60 tot en met 90 cm breed .  Alle fornuizen van lofra zijn energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. 
  Als u uw lofra fornuis bij Keukenpakhuys bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys. Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe lofra fornuis? Keukenpakhuys kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het u uit komt en nemen uw oude apparaat ook nog mee terug. 

   

   


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!