0 resultaten in "inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging"


  Inductie kookplaat met afzuiging. Dat is een kookplaat die 2 dingen combineert. U kookt op de kookplaat en de kookplaat zuigt de geurtjes af. De inductieplaat met afzuiging is bij meerdere merken verkrijgbaar. Het zorgt ervoor u de vrijheid houdt op het gebied van koken. U hoeft geen rekening te houden met de plek van de afzuiging.

  Lees meer  Inductie met afzuiging biedt meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld nu voor het raam koken zonder dat u een ingewikkelde afzuiging te moeten realiseren. De inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiger is meerdere vormen beschikbaar. U kan kiezen bijvoorbeeld uit een kookplaat waar u de pannen naast elkaar neerzet en de afzuiging zit aan de achterzijde van de kookplaat over de gehele breedte. Bestel deze kookplaten in verschillende prijsklassen en kies uit verschillende merken.

  In ons assortiment vindt u eenvoudige inductie platen met afzuiging tot een zeer uitgebreide kookplaten met afzuiger. Dit zorgt ervoor dat de kookplaat voor een brede groep gebruikers zeer geschikt is. Tevens zijn voor de meeste kookplaten meerdere accessoires beschikbaar zoals verschillende recirculatie systemen. Dit zorgt ervoor dat u de inductiekookplaat met afzuiging ook kan gebruiken in situaties waar geen luchtafvoer kanaal aanwezig is.

  Service en garantie inductieplaat en afzuiging

  Hoe belangrijk service is, hoeven we je niet te vertellen. De verschillende fabrikanten ontwikkelen producten om er jarenlang onbezorgd plezier van te hebben. Ontstaat er toch een probleem, dan vinden we dat je direct een oplossing mag verwachten. Daarom hebben wij direct contact met de verschillende fabrikanten en zorgen wij ervoor dat het defect snel wordt verholpen. U heeft garantie vanaf 2 jaar tot wel 5 jaar.

  Waarom Keukenpakhuys.nl

  Keukenpakhuys.nl heeft een zeer groot aanbod inductieplaten met afzuiging. Wij voeren verschillende merken waar wij ook officieel dealer van zijn . Al deze kookplaten zijn energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. Keukenpakhuys.nl heeft een showroom in Heerenveen Friesland waar deze producten wordt getoond.

  Vragen?

  Heeft u vragen over Inventum producten, neem gerust contact met ons op. U kan ons telefonisch bereiken op 0513-842702 of stuur ons een E-mail op info@keukenpakhuys.nl Als u een kookplaat met afzuiging bij Keukenpakhuys.nl bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys.nl. Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw kookplaat? Keukenpakhuys.nl kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het u uit komt en nemen uw oude apparaat ook nog mee terug.

  Lees minder

  Producten per pagina:
  Sorteer op:
  Producten per pagina:
  Sorteer op:

  inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay