0 resultaten in "Quookers"


  Quooker heet water kranen

  De kokend water kranen van het 100% Nederlandse merk wordt in één op de vijf keukens geïnstalleerd. De kraan staat op het aanrecht met een reservoir in het keukenkastje eronder. Kies voor een Quooker kraan inclusief bijpassende mengkraan. Of ga voor de Quooker Fusion, één kraan voor zowel koud, warm en kokend water.  Hoe zuinig is een Quooker kraan?

  Een kraan van Quooker is absoluut geen energieverslinder. Door middel van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie verbruikt een Quooker slechts 5 cent per dag in de stand-by stand. Met een Quooker gebruik je altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb.

  Bespaar met de De Quooker COMBI

  De Quooker COMBI is de meest zuinige warm- en kokend waterbron in de keuken. Reken af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken. Kies voor de Combi. Bereken je besparing met de Energievergelijker.

  Quooker Fusion

  De Fusion maakt alle kranen in de keuken overbodig. De Quooker Fusion. In vele opzichten een perfecte kraan. Met de dubbele druk en draaiknop verzekerd van optimale veiligheid. De Fusion is een mengkraan en kokend-water-kraan in één! Een op en top veilige kraan en bespaart energie, water en ruimte. De Quooker Fusion is er in twee soorten: een rechte of een ronde uitloop.  Een korte geschiedenis

  Peteri BV, de fabrikant van Quooker, is gevestigd in Ridderkerk, waar het beschikt over ongeveer 7.000 vierkante meter bedrijfsruimte. Hier werken meer dan tachtig mensen dagelijks aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels zijn er Quooker vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Luxemburg, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

  Grensverleggend en innovatief

  Sinds de uitvinding van de oorspronkelijke kokend-water-kraan, is Quooker voortdurend met innovatie bezig. Dit heeft uitgemond in hoogvacuümisolatie, de COMBI, de COMBI+, de Nordic TWINTAPS en de alles-in-één kraan Fusion. Vernieuwen, verbeteren, aanpassen en perfectioneren stroomt door de aderen van het bedrijf.  Eigen productie

  De productie van de Quooker is in handen van een eigen productieafdeling. Een aantal onderdelen wordt aangevoerd, maar een groot aantal cruciale onderdelen wordt zelf vervaardigd. De gehele assemblage – met de daarbij behorende kwaliteitscontrole , doet Quooker geheel zelf.  Zij doen dit, om te kunnen waarborgen dat alle producten die de productielijn verlaat aan de strengste eisen voldoet.

  Erkend Quooker dealer

  Bij Peteri zit serviceverlening in de bedrijfscultuur. Een tevreden klant staat voorop bij Quooker. De verkoop van de Quooker verloopt grotendeels via erkende Quooker dealers, met wie een langdurige relatie is opgebouwd. De service doet Peteri echter zelf. Elke klant met een probleem wordt persoonlijk te woord gestaan en op prettige wijze geholpen; soms door het sturen van onderdelen, maar ook door het ter plaatse bij de klant uitvoeren van reparaties.

  Bedrijfscultuur

  Het bedrijf wordt geleid door Niels en Walter Peteri, zonen van uitvinder Henri Peteri. Niels neemt de technische kant voor zijn rekening, Walter de commerciële. De mede door Niels opgerichte BV bestaat sinds 1987. ”We kunnen dus moeilijk zeggen dat we jonge honden zijn, maar toch heerst er in ons bedrijf nog altijd wel een pioniersgeest. Onze medewerkers hebben het gevoel bij te dragen aan een uniek product.”

  Het merk

  Het merk Quooker is een gedeponeerd merk sinds 1989. Door het beschrijvende (Quick-Cooker) en internationale karakter is de keuze voor deze naam een schot in de roos gebleken. De Quooker is de eerste kokend-water-kraan ter wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd patenten op (onderdelen van) de Quooker. Het merk Quooker staat bekend als kwalitatief en technisch hoogwaardig - kwalificaties die door Peteri BV worden gekoesterd en zorgvuldig bewaakt.

  Producten per pagina:
  Sorteer op:
  Producten per pagina:
  Sorteer op:

  Quookers

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay