Kokend water kranen

  Kokendwaterkranen bestel je bij Keukenpakhuys.nl

  Een kokendwaterkraan biedt optimaal gemak en is multifunctioneel. De populariteit van de heetwaterkraan neemt zienderogen toe. In steeds meer keukens maakt men de keuze om een losse kokendwaterkraan te plaatsen. De waterkoker is niet meer nodig en ook hoeft u geen ketel met water op het fornuis te zetten. Het hete of kokende water komt voortaan zo uit de kraan. Dat is gemakkelijk om een kopje thee te zetten of snel een eitje te koken. Onze kokendwaterkraan webshop voorziet daarbij in diverse opties. Zo houdt u simpelweg rekening met de voorkeur voor een merk, maar ook met het design en de kleur.

  Heetwaterkraan van kwaliteitsmerken

  Keukenpakhuys biedt als kokendwaterkraan webshop uitsluitend heetwaterkranen van kwaliteitsmerken. Bijvoorbeeld van Quooker, Selsiuz en Grohe. Quooker is een Nederlands merk en een van de bekendste op het gebied van heetwaterkranen. U heeft bijvoorbeeld de keuze voor een losse heetwaterkraan of voor een kraan die koud, warm en kokend water levert. Selsiuz is eveneens een topmerk en daarom te vinden in onze kokendwaterkraan webshop. Met deze 3-1-kraan kiest u simpel voor koud, warm of kokend water. Het kokende water krijgt u met een druk-draaibediening van de knop op de kokendwaterkraan. Er zijn meerdere modellen beschikbaar in uiteenlopende kleuren. Grohe produceert innovatieve kranen die bedoeld zijn om een leven lang mee te gaan. De heetwaterkraan levert met een druk op de knop kokend water en ook voor dit merk geldt dat u een keuze heeft uit meerdere designs.

  Voordelen van een kokendwaterkraan

  Een kraan waar heet of zelfs kokend water uitkomt, biedt u meerdere voordelen. Het is niet alleen gemakkelijk om thee te zetten. Misschien drinkt u wel helemaal geen thee. Ook in dat geval profiteert u toch van optimaal gemak. Bijvoorbeeld om vuile vaatwas zo goed mogelijk af te spoelen. Of om groenten heel snel en effici├źnt te blancheren. Zo is het ook heel erg simpel om een tomaat te ontvellen. U hoeft dan niet eerst water te koken en te wachten tot het tijd is om de tomaat erin onder te dompelen. Voor het steriliseren van babyflesjes en spenen biedt de kraan waar kokend water uitkomt eveneens uitkomst. In de middag een opkikker nodig? Even de kraan aan en snel een kopje instant soep zetten. Zelfs het maken van sausjes is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Of wat te denken van de voorverwarming van servies? U ziet, een losse kokendwaterkraan is echt multifunctioneel te gebruiken. Er is nog een algemeen voordeel ongeacht het model en type dat u kiest. Het bespaart namelijk enorm veel tijd als u gebruikmaakt van kokend water dat rechtstreeks uit de kraan komt. Komt u thuis van het werk om eten te maken dan hoeft u voor het koken van aardappelen of groenten niet te wachten tot het water op het fornuis kookt. Het water kookt al op het moment dat u het uit de kraan haalt en is direct klaar voor gebruik.

  Heetwaterkraan: veilig in gebruik

  Een losse kokendwaterkraan of losse heetwaterkraan in de keuken is veiliger dan u wellicht op het eerste gezicht denkt. Het water dat uit de kraan komt, is uiteraard bijzonder heet. De straal bestaat echter uit een combinatie van lucht gemengd met druppels, zodat u voldoende tijd heeft om uw hand terug te trekken voordat u zich brandt. Een waterkoker op het aanrecht is wat dat betreft minder veilig. Zeker voor kinderhandjes die misschien net groot genoeg zijn om met de handen erbij te kunnen, maar niet zien wat er gebeurt. Bovendien zijn de kokendwatersystemen uitgerust met een beveiliging. Het beveiligingssysteem voorkomt dat kinderen per abuis de mogelijkheid hebben om de kookfunctie te activeren. Het systeem dat voorziet in de veiligheid bestaat uit een trek-draaisysteem of uit een druk-draaisysteem. Voordat er kokend water uitkomt, is het nodig om de kraanhendel te activeren door deze in te drukken of uit te trekken. Bij het gelijktijdig draaien van de hendel komt er pas kokend water uit. laat u de knop los? In dat geval stopt de waterstraal. Het systeem is zo ontworpen dat het voor kleine kinderen haast onmogelijk is om het kokend watersysteem te activeren. De kokend water kranen zijn dan ook veilig in gebruik, maar toch is aan te raden om kleine kinderen wel in de gaten te houden. Overigens zijn steeds meer van deze watersystemen voorzien van een geïsoleerde uitloop. Dat voorkomt dat u uw handen brandt op het moment dat u de kraan waar het kokende water doorloopt vastpakt.

  Kokendwaterkraan aanbieding

  Wilt u profiteren van een heetwaterkraan aanbieding? Keukenpakhuys biedt altijd de gelegenheid om goedkoop een kokend watersysteem aan te schaffen. U ziet de voordelige prijs bij iedere kokendwaterkraan aanbieding in ons assortiment. U houdt dus eenvoudig rekening met het budget dat u beschikbaar heeft voor de aanschaf van een heetwaterkraan aanbieding. U profiteert bij ons niet alleen van de zeer scherpe prijzen. Keukenpakuys biedt u nog veel meer voordelen. Bijvoorbeeld een hele snelle levering, maar ook gratis verzending en meerdere manieren om snel en veilig te betalen. Komt u liever langs in onze fysieke winkel? Dan zien wij u graag bij Keukenpakhuys aan de Heideburen 49 in Heerenveen.

  Kokend water kranen

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay