Keukenapparatuur Friesland


  keukenapparatuur Friesland
  Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van keukenapparatuur in Friesland? Keukenpakhuys is een keukenzaak in Heerenveen gespecialiseerd in keukenapparatuur en witgoed.

  Keukenpakhuys biedt een niet alleen een breed assortiment keukenapparatuur voor Friesland en omgeving, maar levert keukenapparatuur door heel Nederland.

  Onder keukenapparatuur verstaan we onder andere afzuigkappen, fornuizen, koelkasten, vrieskasten, kookplaten, (combi)magnetrons, ovens, vaatwassers en koffiemachines. In onze webshop vindt u duidelijke categorieën op het gebied van keukenapparatuur onderverdeeld in verschillende subcategorieën gebaseerd opafmetingen en andere eigenschappen.  Afzuigkappen

  In de categorie afzuigkappen kunt u onder andere kiezen uit inbouwunits, eilandschouwkappen en wandafzuigkappen. De volgende keuze betreft inbouwunits met externe motor, met motor of zonder motor. Vervolgens krijgt u een duidelijk overzicht van de afzuigkappen die van de verschillende merken.

  Fornuizen

  De fornuizen in ons keukenapparatuur assortiment zijn onderverdeeld in categorieën gebaseerd op grootte. Bij Keukenpakhuys vindt u fornuizen van 60cm breed tot en met 150 cm breed van verschillende merken zoals Boretti, Smeg en Falcon.

  Koelen en vriezen

  In de categorie koelen en vriezen is een onderverdeling gemaakt van verschillende kasthoogtes. Hierna kunt u kiezen uit koelkasten met vriesvak, zonder vriesvak of alleenstaande vriezers. Daarnaast vindt u ook  vrijstaande modellen, wijnklimaatkasten en professionele koelapparatuur.

  Kookplaten

  Bij onze kookplaten is een onderverdeling gemaakt in gas, gas op glas, inductie, keramisch en domino.  In ons kookplaten assortimenten bieden we verschillende grote merken zoals AEG, Bauknecht, Bosch, Miele en Whirlpool.

  (Combi) Magnetrons

  Een goede (combi) magnetron is in dezer dagen eigenlijk een onmisbare keukenapparatuur. We hebben verschillende inbouwmodellen, waarbij we de onderverdeling maken in combi of solo magnetrons. Deze worden onderverdeeld in de nismaten 38 en 45 cm.

  Ovens

  Ovens worden onderverdeeld in compacte inbouw ovens, inbouw ovens en stoomovens.  De compacte inbouwmodellen zijn 45cm breed. Bij de inbouw ovens en stoomovens zijn verschillende afmetingen en merken mogelijk.

  Vaatwassers

  Naast keukenapparatuur Friesland, bieden we ook ander witgoed in zowel de  webshop als in de winkel in Heerenveen. In de categorie vaatwassers vindt u compacte vaatwassers, geïntegreerde vaatwassers, volledig geïntegreerde vaatwassers, vrijstaande vaatwassers, professionele vaatwasmachines, maar ook wasmachines en wasdrogers.

  Koffiemachines

  Vele keukens worden tegenwoordig standaard uitgerust met een koffiemachine. We hebben verschillende koffiemachines onderverdeeld in inbouw, vrijstaand en professionele espresso modellen.

  Witgoed Friesland

  Keukenpakhuys is dé leverancier van witgoed in Friesland en omgeving. Wij zijn gevestigd in Heerenveen, maar voor mensen buiten Heerenveen en Friesland zijn al onze producten direct verkrijgbaar in de webshop. Onder witgoed wordt alle elektrische huishoudelijke apparatuur verstaan. Naast  keuken witgoed hebben we ook wasmachines in wasdrogers.

  Bestellen in de webshop

  Bent u geïnteresseerd in onze keukenapparatuur Friesland of wilt u ander witgoed in onze webshop bestellen? Doorloop dan het bestelproces, waarna het gekozen product tussen 2 en 6 dagen bij u thuis geleverd kan worden.

  Montage keukenapparatuur Friesland

  Ook voor de montage en het inbouwen van witgoed en keukenapparatuur Friesland kunt u terecht bij Keukenpakhuys Heerenveen. Onze vakmensen rekenen een minimaal tarief voor een maximale dienstverlening. Voor vragen of advies kunt u altijd telefonisch contact opnemen met: 0513-842702.


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!