Keuken Producten


  Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Keukenpakhuys biedt u eindeloos mogelijkheden op het gebied van nieuwe keukens. Keukenpakhuys heeft een showroom waar keukens en inbouwapparatuur worden getoond. Keukenpakhuys heeft keukens voor iedere portemonnee . U heeft al een complete keuken vanaf € 1349,00. Keukenpakhuys  werkt met vaste prijzen en actuele internet prijzen zodat u de zekerheid heeft dat u nooit teveel betaald voor uw keuken. Naast de zekerheid van de beste prijs, bied Keukenpakhuys ook de zekerheid van goede Service en Garantie voorwaarden. Keukenpakhuys meet voor u de keuken geheel gratis in. Wilt u dat uw keuken ook gemonteerd word? Geen probleem, uitsluitend vakmensen mogen keukens monteren namens Keukenpakhuys.

  • Gratis en vrijblijvend advies aan huis
  • Werkt uitsluitend met A merken voor inbouwapparatuur
  • Altijd de beste prijs
  • Heldere offerte
  • Ook keukenrenovatie mogelijk
  • Uitsluitend vaste prijzen
  • Vaste montage prijzen
  • Geen verrassingen achteraf 


  Trenddesign keuken
   

  Het is een keuken met zeer veel mogelijkheden. U heeft hier uitgebreide kast mogelijkheden. De kleur van de kast aan de buitenzijde is ook de kleur van de binnenzijde, dit geeft de keuken net dat extra op het gebied van de uitstraling. Dit zonder een meerprijs, Keukenpakhuys heeft samen met de fabrikant bepaald dat het niet extra mag kosten. De keukens zijn standaard uitgerust met extra zware lades. De lades zijn uitgerust met softclosing. U kan deze lades belasten tot maar liefst tot 60 kg! De lades zijn ook erg fraai afgewerkt met rvs wanden in combinatie met dik glazen wanden. Het scharnierwerk is voorzien van een inwendig demping systeem. U heeft nooit meer last dichtslaande deuren. U heeft ook erg veel keuze uit verschillende stijlen zoals klassiek, modern, design of greeploos met trenddesign keukens kan het allemaal. U kan ook kiezen uit verschillende frontafwerkingen kiezen, zoals Vlak kunststof , kader, fineer of lak. Laat u zich verrassen en bezoek de showroom van Keukenpakhuys.

  Bekijk onze Trenddesign keuken opstellingen


  Budgetline keukens 

  Dit is een keuken wat extra scherp is geprijsd. Ondanks dat de keuken extra scherp is geprijsd worden er geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit. U heeft een ruime keuze uit verschillende fronten en modellen. De lades zijn uitgevoerd met softclosing. Het scharnierwerk is robuust uitgevoerd. De buitenzijdes van keuken is op kleur dit zonder meerprijs. U heeft ook ruime keuze uit verschillende kasten. Bezoek onze showroom, u krijgt gratis advies, en leggen aan u de mogelijkheden uit.

  Bekijk onze Budgetline keuken opstellingen

  Waarom kiezen klanten voor Keukenpakhuys?

  Laat u overtuigen door de reviews van onze bestaande klanten. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. De medewerkers van Keukenpakhuys hebben zeer veel ervaring in de branche en zijn zeer goed geschoold in dit vakgebied. Wij komen ook bij de mensen thuis op het door u gewenste tijdstip. Het voordeel van een thuisbezoek is, u krijgt een gratis en vrijblijvend advies op maat. Wij denken niet in beperkingen maar in oplossingen. Wij nemen de tijd en willen van uw zorg onze zorg maken. Met onze showroom geven wij de u mogelijkheid om te kijken en te oriënteren, zodat u bij ons inspiratie krijgt voor uw droomkeuken.

  Keukenpakhuys kiest voor de aanpak waar u zich prettig bij voelt en dat tegen een heldere prijs. Wij zijn onafhankelijk dus niet merk gebonden. Op het gebied van inbouwapparatuur werken wij met ons huismerk apparatuur en daarnaast alleen met A-merken. Wij zijn breed georiënteerd waardoor altijd de juiste oplossing voorhanden is. Keukenpakhuys werkt uitsluitend samen met vakmensen om de kwaliteit te kunnen garanderen. 
  Wij werken met vaste prijzen waardoor er geen vervelende verrassingen achteraf zijn. 

   

  bekijk hier de klant ervaringen

   

  Bezoek onze Showroom 

  Keukenpakhuys

  Heideburen 49

  8441 GM Heerenveen

  0513-842702 

  De winkel is van Dinsdag tot met vrijdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur geopend. Zaterdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur.

  Koopavond doen wij op afspraak, op de avond die u wenst

  Wij zijn van Maandag t/m Vrijdag telefonisch van 9.00 uur t/m 21.00 uur telefonisch bereikbaar.

   


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!