Inventum Producten


  Over Inventum
  Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.

  Toen…
  Al vanaf het begin is Inventum een oer-Hollands merk. In 1908 begon Inventum als een kleinschalige fabriek voor elektrische apparaten in Bilthoven. Ons bedrijf werd opgericht in een tijd dat elektriciteit nog nauwelijks werd gebruikt als energiebron. Gaslampen gaven licht en kolenkachels warmte. Elektrische huishoudelijke apparaten waren er nog niet. Maar Alexander Vosmaer had een vooruitziende blik. Hij geloofde in elektriciteit, zag talloze toepassingen en richtte in 1908 de fabriek op. Het eerste product was een elektrische kruik. Daarna kwam een duizelingwekkend aantal andere artikelen. Teveel om allemaal te beschrijven.

  100 jaar Inventum
  De 100 jaar van Inventum vallen nagenoeg samen met de twintigste eeuw. Er waren in deze periode twee wereldoorlogen en een wereldwijde economische recessie. Opzienbarend is de rijke historie van ons prachtige bedrijf. Van het begin van de industrialisering via het tijdperk van de opkomst van de elektriciteit naar de moderne technologieën op het gebied van duurzame energie. In ruim 100 jaar tijd is het merk uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse markt. In al die jaren is er behoorlijk wat veranderd. Maar wat nooit veranderde, is de constante kwaliteit, het innovatieve karakter en de passie en liefde voor ‘producten met een stekker’. Inventum is inmiddels één van de oudste zelfstandige merken in Nederland.

  Nu
  Vanuit Arnhem werken we met een team van ambitieuze specialisten aan de toekomst van Inventum. Tegenwoordig is Inventum een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Van een waterkoker tot een luxe inbouw vaatwasser, aan alle producten wordt met veel zorg en toewijding gewerkt. Vanaf het eerste ontwerp tot en met het eindproduct zetten we ons elke dag opnieuw in voor de allerbeste kwaliteit.

  Inbouw witgoed
  Inventum heeft een zeer compleet en breed assortiment inbouw witgoed dat bestaat uit kookplaten (gas, keramisch en inductie), ovens en magnetrons, koelkasten en vriezers, vaatwassers en afzuigkappen. Het assortiment kenmerkt zich door een strak design en eenvoudige, Nederlandstalige bediening.  

  Service en garantie
  Hoe belangrijk service is, hoeven we je niet te vertellen. We ontwikkelen onze producten om er jarenlang onbezorgd plezier van te hebben. Ontstaat er toch een probleem, dan vinden we dat je direct een oplossing mag verwachten. Daarom bieden we op elk individueel witgoed apparaat na registratie 5 jaar garantie. Een defect apparaat of onderdeel wordt altijd gratis omgeruild voor een nieuwe. In het derde tot en met de het vijfde jaar betaal je alleen de omruilkosten. Door een defect product of onderdeel om te ruilen, besparen we je tijd, moeite en kosten.

  Waarom Keukenpakhuys.nl

  Keukenpakhuys.nl heeft een zeer groot aanbod inventum keukenapparatuur. Van inbouw vaatwassers tot bakovens, heteluchtovens en combimagnetrons. Van afzuigkappen tot gaskookplaten, keramische kookplaten of inductie kookplaten. Al het keukenapparatuur van Inventum is energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. Keukenpakhuys.nl heeft een showroom in Heerenveen Friesland waar de Inventum producten wordt getoond.

  Heeft u vragen over Inventum producten, neem gerust contact met ons op.

  U kan ons telefonisch bereiken op 0513-842702 of stuur ons een E-mail op info@keukenpakhuys.nl


  Als u uw inventum Keukenapparatuur bij Keukenpakhuys.nl bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys.nl. Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe Inventum keukenapparatuur? Keukenpakhuys.nl kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het u uit komt en nemen uw oude apparaat ook nog mee terug. 

   


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!