Floww kokend water kranen


  Floww maakt kokend water bereikbaar voor iedereen

  Floww heeft de ambitie om een toonaangevend merk te worden op het gebied van speciaal water. En dat betekent niet alleen kokend water, maar ook gezuiverd water. We brengen minimalisme in de keuken, meer met minder. Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kun je dat nu met één systeem doen.

   

  Floww is weliswaar een nieuw merk, maar met Itho Daalderop (marktleider op het gebied van warm en kokend water apparatuur) innoveren we al sinds het einde van de 19e eeuw met slimme toepassingen in de Nederlandse huishoudens.

   

  Met floww spelen we in op uitstraling, kwaliteit en, heel belangrijk, plezier. En dat in combinatie met prijzen die lager liggen dan je zou verwachten. Floww is een luxeproduct, maar wel betaalbaar. Voor €699,- heeft u al een 3-in-1 kokendwatersysteem (koud, warm en kokend water) met Twist bediening. Iedereen kent wel de voordelen van dit systeem: snel kopje thee, pan water voor de pasta, aardappelen of groente maar ook het ontsmetten van babyflesjes en speentjes.

   

  Naast de Premium3 range biedt floww ook de zogenaamde Perfect4 range; De toegevoegde waarde binnen deze range zit hem in het feit dat je maar liefst vier functies; koud, warm, kokend én gefilterd water bezit. De Touch 4-in-1 kranen zijn uitgerust met een elektronische bediening met led-indicatie. Deze gebruiksvriendelijke en veilige bediening is ondergebracht in de draaiknop waarmee je koud, warm, kokend of gezuiverd water kunt selecteren.

   

  Dankzij de Touch-bediening kan je ook gebruikmaken van de panklaar-functie. Hiermee kun je een pan afvullen tot 2 liter kokend water. De kraan stopt vervolgens automatisch met vullen zonder dat je de knop ingedrukt moet houden.  Kies je de Perfect4 dan kan je genieten van „instant” kokend water en de zachte smaak van écht zuiver water. Met het gefilterde water voorkom je bovendien kalkaanslag in je keukenapparatuur (koffiezetapparaat, stoomoven, strijkijzer etc.). Dankzij de speciale filters garandeert floww dat gefilterd en gekookt water, ongeacht de lokale waterkwaliteit en –hardheid, puur en van de allerbeste kwaliteit is. Schadelijke stoffen, zoals medicijnresten en pesticiden, hormonen en zware metalen worden uit het leidingwater gefilterd. Terwijl de benodigde mineralen worden behouden. Puur water dus en dat proef je!

   

  Voor de handige keuzewijzer en meer informatie: www.keukenpakhuys.nl

   

  Keukenpakhuys is een Flowwdealer. De medewerkers kunnen u een advies op maat verzorgen. Zij zijn geschoold door Floww om u van het beste advies te kunnen voorzien.

   

  Waarom Keukenpakhuys

  Keukenpakhuys.nl heeft een zeer groot aanbod Floww producten. Van Pure 3 Touche square Full RVS  tot de Floww Perfect 4 Touch Round chroom. Alle Floww producten zijn energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. 
  Als u uw Floww product bij Keukenpakhuys.nl bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys.nl. Heeft u  hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe Floww kokend water kraan? Keukenpakhuys.nl kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer u het uit komt en nemen uw oude apparaat ook nog mee terug. 

  Keukenpakhuys heeft ook een werkende Floww in de showroom. De medewerkers van Keukenpakhuys staan voor u klaar om u te adviseren welk model van de Floww collectie het beste voor u is.

  Bezoek ons en/of neem contact met ons voor het beste advies


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!