Falcon producten


  Falcon
   Falcon is 's werelds oudste fornuisfabrikant en de fabrikant van 's werelds eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. 180 Jaar later produceren wij nog altijd fornuizen op dezelfde plek. Wij zijn trots op onze lang en rijk verleden.
  Falcon maakt deel uit van de AGA Rangemaster Group, een internationale groep, die bekende en kwaliteits keukenapparatuur produceert end distribueert.
  Onze fornuizen worden nog altijd geproduceerd in onze fabriek in Royal Leamington Spa in Groot Britannië, waar, in 1830, 's werelds eerste fornuis, de Kitchener, het licht zag.


  Falcon is Europa’s nummer één in vrijstaande fornuizen, hoog gewaardeerd door consumenten alsmede internationale comités zoals de Plus X Award die producten prijst voor innovatie, kwaliteit en functionaliteit.
  We staan vooral bekend om onze vrijstaande fornuizen maar we leveren ook een reeks bijpassende afzuigkappen en achterwanden.
  Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Tijdens het fabricageproces ondergaan al onze producten een aantal kwaliteitstesten; met name wat functionaliteit en veiligheid betreft.
  Onze fornuizen worden geproduceerd om de tand des tijds te weerstaan. Om de duurzaamheid te waarborgen, gebruiken wij alleen materialen van de hoogste kwaliteit.


  Wij zijn trots op onze geschiedenis maar we zijn ons terdege bewust dat Falcon niet het nummer één merk voor vrijstaande fornuizen zou zijn als wij niet de juist mix van kwaliteit, prestatie, variatie, functies en vormgeving zouden bieden. Dit is waarvoor Falcon zo gewaardeerd wordt en dit is waarom je een Falcon fornuis kunt vinden in meer keukens dan welk ander merk ook.
  Falcon biedt een grotere verscheidenheid aan fornuizen dan welke andere fabrikant ook. U heeft de keuze uit een ruime fornuizen  assortiment in verschillende breedtes en een groot aantal kleuren. Falcon heeft fonuizen in verschillende stijlen, zoals de classic voor in een mooie klassieke keuken, en de Mercury voor een prachtig design keuken. De Nexus van falcon onderscheid zich weer door het professionele uiterlijk strak en robuust. Kortom welke stijl u ook kiest er past altijd een Falcon fornuis bij. Dit stelt u in staat om uw fornuis exact af te stemmen op uw behoeften wat betreft kookwijze, kwaliteit, stijl en kleur.
  Onze full-time huishoudkundige zorgt ervoor dat onze producten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en speelt tevens een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze producten.

   

  Keukenpakhuys heeft Falcon fornuizen in de showroom staan. De adviseurs van Keukenpakhuys staan voor u klaar om samen met u het juiste Falcon fornuis samen te stellen. Bezoek onze showroom in Heerenveen Friesland.

   

  Waarom Keukenpakhuys

  Keukenpakhuys heeft een zeer groot aanbod Falcon Fornuizen . Van Fornuizen met gaskookplaat  tot fornuizen met inductiekookplaat, en fornuizen in verschillende breedtes van 90 tot en  met 110cm breed .  Alle fornuizen van Falcon zijn energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. 
  Als u uw Falcon fornuis bij Keukenpakhuys bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys. Heb je hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe Falcon fornuis? Keukenpakhuys kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het u uit komt en nemen uw oude apparaat ook nog mee terug. 

   


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!