Boretti keukenapparatuur


  Waarom je Boretti keukenapparatuur wilt

  Boretti is hét kitchen lifestyle merk dat zich onderscheidt door kwaliteit en stijlvol Italiaans topdesign. Boretti werd eind vorige eeuw opgericht en ontwikkelde zich vrij snel tot een vaste waarde binnen  het keukenlandschap. De collectie van Boretti wordt ontworpen in Italië en  geproduceerd door traditionele Italiaanse  familiebedrijven. Deze oorsprong zorgen ervoor dat Boretti zich verbindt aan uitstekende kwaliteit in combinatie met een  prachtig Italiaans design. Boretti legt hiermee het fundament voor doordachte productontwikkeling en gaat langdurige relaties aan met zowel haar leveranciers als u, haar consument.

  90 cm breed Boretti VT96IX Kook accessoires Boretti BAC161 Accesoires Boretti BBA8 Met motor Boretti BCHT60AN

  Boretti staat voor betaalbare luxe en prachtig design. Uniek is de custom-made service van het merk, waardoor een Boretti, in een kleur naar keuze, perfect past in elke keuken.

  Overal komt de passie voor Italiaans design, koken en eten in terug, van de keukenapparatuur  tot de klantenservice toe. U wordt van het begin tot het einde door het team van Boretti ondersteund zodat het gevoel  ook met recht en rede  “Boretti, passione nella cucina” is!

  Keukenpakhuys is Boretti partner. Keukenpakhuys heeft Boretti in haar showroom in Heerenveen Friesland staan. De vakkundige adviseurs van Keukenpakhuys kunnen u van een uitstekend advies voorzien over de mogelijkheden van de Boretti fornuizen en dat zijn er vele.

   

  Waarom bij Keukenpakhuys

  Keukenpakhuys heeft een zeer groot aanbod Boretti keukenapparatuur. Van inbouw vaatwassers tot bakovens, stoomovens en combimagnetrons. Van afzuigkappen tot gaskookplaten, keramische kookplaten of inductie kookplaten en fornuizen. Al het keukenapparatuur van Boretti is energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. 
  Als u uw Boretti Keukenapparatuur bij Keukenpakhuys bestelt, profiteert u van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij Keukenpakhuys. Heb je hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe Boretti keukenapparatuur? Keukenpakhuys kan u daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het u uit komt en nemen uw oude apparaat ook nog mee terug. 


  Contact

  Keukenpakhuys
  Heideburen 49
  8441 GM Heerenveen

  Bezoek ons op bovenstaand adres

  0513-842702
  info@keukenpakhuys.nl

  59774533
  NL 171.337.141.B.01

  0148 5197 92
  NL63RABO0148519792
  RaboNL2U

  De voordelen van Keukenpakhuys.nl
  • Snel & veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis bezorgd
  • Snelle levering
  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • PIN
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  Klanten over Keukenpakhuys.nl
  Alex Wetting - Heerenveen

  Goede kwaliteit scherp geprijsd en vakmanschap zoals het hoort

  Ibrahim - Heerenveen

  Zeer prettig geholpen in de winkel. Was op zoek naar een fornuis. Deze hier besteld en was snel geleverd.

  Gerrie - Jubbega

  Vriendelijke bejegening, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch/life. Minpuntje: de monteur die kwam installeren liet zowel het oude fornuis ( 100 x60 cm!), de oude afzuigkap als alle verpakkingmaterialen van de nieuwe spullen achter. Dat was niet afgesproken en vonden wij vreemd/lastig.

  Mariska - Driebergen

  Echt prima: persoonlijk contact, flexibel, deskundig, prijstechnisch meer dan in orde en strak op tijd geleverd. Hier kunnen heel wat (keuken)leveranciers nog wat van leren!